REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijoje nutikusi istorija neabejotinai verta filmo, tiesa, jo pabaiga kol kas būtų neaiški. Vaikas, apie kurio dingimą Leningrado regione buvo pranešta 2011 m. gruodžio mėn., ne kartą pastebėtas viešumoje, tačiau mačiusieji nė karto apie tai nepranešė pareigūnams.

REKLAMA
REKLAMA

Po vienuolika menėsių trukusių paieškų Pašos Kastiukino tėvai turi viltį, kad jų septynmetis sūnus gyvas, nes paaiškėjo, kad vaikas ne kartą žmonių matytas greito maisto restorane „Mc Donalds“, esančiame Rostovo srityje.

REKLAMA

Portalo lifenews.ru žiniomis, vaikas buvo vasarą pastebėtas gatvėse elgetaujantis, vaikas iš greitojo maisto restorano darbuotojų ir lankytojų reguliariai ateidavo prašyti išmaldos, o iš pravažiuojančių vairuotojų kaulijo pinigų, taip apt teigiama, kad kartu su juo buvo pastebėti keli romų tautybės asmenys.

Vienam iš vaiką mačiusiųjų pavyko jį pakalbinti. Paklaustas, iš kur atsirado randai ant rankų, vaikas atsakė, kad tai atsirado po to, kai buvo nuplikytas karštu vandeniu. Liudytojas taip pat pasakojo, kad paklasutas apie kartu buvusius romus, vaikas patikino, kad „tai jo šeima“, vyras buvo šokiruotas, kai sužinojo, kad jo atsitiktinai kalbintas berniukas jau kurį laiką aktyviai ieškomas šeimos ir pareigūnų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų