REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien geriausiais darbdaviais Lietuvoje paskelbtos reklamos bendrovė „adform“, „Lietuvos draudimas“, „Philip Morris Baltic“, farmacijos bendrovės „Roche Lietuva“ ir „Sanofi–aventis Lietuva“, taip pat telekomunikacijų bendrovė „Tele2”. Tokius rezultatus pristatė kompanija Aon Hewitt pirmą kartą Lietuvoje atlikusi „Geriausių darbdavių“ tyrimą.

REKLAMA
REKLAMA

Teikdamas apdovanojimą vienu geriausių darbdavių įvertintam „Lietuvos draudimo“ generaliniam direktoriui, ūkio viceministras Giedrius Kadziauskas pabrėžė, kad džiugu matyti tokią buvusios valstybinės įmonės metamorfozę ir pasiekimus.

REKLAMA

„Bendrovės, nugyvenusios nuo valstybės įmonės iki geriausio darbdavio, jas tokiomis progomis įvardyti yra itin smagu, nes išlieka viltis, kad tokių šansų turi ir dabartinės valstybės įmonės“, – sakė ūkio viceministras.

Į šį G. Kadziausko pasisakymą, „Lietuvos draudimo“ generalinis direktorius Kęstutis Šerpytis replikavo, kad „Tai nepadės“.

„Įvertinta profesionaliai, pagal gerą ir aiškią metodiką, atsiribojant nuo emocijų ir gandų. Todėl džiaugiuosi galėdama dalyvauti“, – renginyje sakė asociacijos „Investors Forum“ vykdančioji direktorė Rūta Skyrienė.

Kompanija Aon Hewitt „Geriausių darbdavių“ tyrimą atlieka daugiau nei 30 pasaulio šalių jau kelis dešimtmečius. Nuo šių metų „Geriausių darbdavių“ tyrime jau gali dalyvauti ir Lietuvos kompanijos. Lietuvoje šį tyrimą pristato ir koordinuoja konsultacijų kompanija OVC Consulting.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų