REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net ir atsižvelgiant į visus „Apple“ produkcijos privalumus nemažai šio prekės ženklo gerbėjų paprastai sutinka, jog ausinės, kurias galima rasti komplekte kartu su kompanijos grotuvais ir telefonais, negali pasigirti tikrai aukšta garso kokybe.

REKLAMA
REKLAMA

Kompanija pabandė ištaisyti situaciją su naujaisiais „EarPods“, tačiau nieko ypatingo pasiekti nepavyko. Vis tik korporacija nenusimena ir toliau bando jėgas originalių idėjų fronte, o tai patvirtina naujasis „Apple“ patentas.

REKLAMA

Patente aprašomos didelio formato ausinės, kurių konstrukcija leidžia garsiakalbius pasukti 180 laipsnių kampu. Panaši konstrukcija, aišku, sutinkama ir kitų gamintojų asortimente, tačiau visa tai „Apple“ reikalinga dėl kitų tikslų. Šios ausinės dirba keliais režimais: kaip ausinės ir kaip mobiliosios kolonėlės. Dokumente kalbama, jog persijungti tarp kelių režimų įmanoma ir automatiškai, ir rankiniu būdu. Ausinėse integruotas stiprintuvas, jis reikalingas pakankamai dideliam garsui sukurti, o integruotas jutiklis naudojamas tam, kad sistema automatiškai pradėtų veikti kaip ausinės.

Reikia pripažinti, jog nieko fantastiško „Apple“ sprendime nėra, kompanija tokį gaminį galėtų išleisti gana greitai. Vis tik vargu ar jos pasirodys komplekte kartu su „iPhone“ ar „iPod“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų