REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors aistros dėl Garliavos mergaitės likimo po rinkimų „stebuklingai“ nurimo, tačiau socialiniame tinklalapyje „Facebook“ sukurtuose puslapiuose „Už ir Prieš L. Stankūnaitę“ vis dar dedami pranešimai ir informacija susijusi su šia šimtmečio vardo verta istorija.

REKLAMA
REKLAMA

Dalis Balsas.lt skaitytojų ir „Facebook“ vartotojų vis dėlto kartas nuo karto kreipiasi su prašymu pasidomėti, kur šiuo metu yra velionio Drąsiaus Kedžio dukra? Juos domina, ką veikia ne tik mažametė, bet ir jos motina.

REKLAMA

Duokite ramybę

Prašymas nutraukti tylą, kuri oficialiame L. Stankūnaitės puslapyje tęsėsi nuo šių metų liepos 23 d. buvo išgirstas. Iš asmeninio L. Stankūnaitės pašto gautas toks atsakymas:

Laba diena. Taip, pamenu, mano paskutinis interviu „Lietuva tiesiogiai“ buvo spalio pabaigoje, po a.a. A. Ūso bylos. Kalbėdama laidoje, ir esu minėjusi, kad tai kas asmeniškai liečia mane ir mano dukrelę, tai yra tik mūsų gyvenimas, o ne visuomenės.

REKLAMA
REKLAMA

Po ilgų metų košmaro, bylinėjimosi teismuose, tenoriu ramybės sau ir savo dukrelei. Norime gyventi normalų gyvenimą kaip Jūs (kreipiasi į žurnalistą), ar bet kuri kita šeima. Ėjau į viešumą, dėl vienintelės priežasties – susigrąžinti dukrelę, o neišgarsėti.

Kai ji su manimi man viešumo nereikia... Turbūt nei vienas nenorėtume, kad ir Jūs pats, jog Jūsų gyvenimas būtų nagrinėjimas ir viešinamas apie Jus ar Jūsų artimuosius?... Sėkmės darbuose! Pagarbiai, Laimutė Stankūnaitė.

Advokato komentaras

L. Stankūnaitės advokatas Gintaras Černiauskas taip pat sutiko atsakyti į keletą klausimų apie mamos ir dukros gyvenimą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kaip šiuo metu gyvena L. Stankūnaitė ir dukrelė? Ar jos dar Lietuvoje?

- Noriu paklausti, ar tokiomis aplinkybėmis jūs pats pasakytumėte, kur yra jūsų vaikas? Daugiau neturiu ką pasakyti dėl šio klausimo.

- Kokiomis sąlygomis mokosi mergaitė?

- Ji mokosi puikiai. Vaikas yra visiškai integruotas į socialinį gyvenimą. Tikrai mokymasis nevyksta namų sąlygomis. Kaip jau minėjau, mokslai mergaitei sekasi puikiai. Taip pat nekyla problemų bendraujant su klasės draugais ir mokytojais.

- Ką šiuo metu veikia L. Stankūnaitė?

- Mergaitės mama pradėjo gyventi asmeninį gyvenimą. Tiek ji, tiek mergaitė stengiasi grįžti į įprastą ritmą. L. Stankūnaitė susirado darbą. Mergaitė mokosi, užsiima užklasine veikla. Todėl dabar svarbiausias vienintelis jų pageidavimas – kad skaudi tema būtų kuo greičiau užmiršta. Jos nori mėgautis privatumu, kad nebūtų užkabinėjamos gatvėje.

REKLAMA

- Ar sutinkate su nuomone, kad „mergaitės istorija“ buvo reikalinga dėl rinkimų? Ir kaip manote, ar tam tikri politikos atstovai tuo pasinaudojo?

- Buvo tokių asmenų, kurie iš tikrųjų siekė naudos sau. Pradedant nuo visų tetų ir giminaičių, kurie pasuko į politiką. Visiškai nesuprasdami, kas ta politika apskritai yra. Pasinaudodami susiklosčiusia situacija tam tikri asmenys siekė susikrauti politinį kapitalą, tapti žinomais. Deja, matėme, kad iš dalies tas pavyko bent jau pirmajame rinkimų ture. Bet vėliau tauta išsiblaivė ir pagalvojo, „kas būtų jei tokie žmonės valdys šalį?“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų