REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien kandidatų į ministrų postus Darbo partija nepraneš, - teigia Viktoras Uspaskich.

„Kol kandidatatūros nebus pristatytos koalicijos partneriams, jokių pavardžių nebus, - antradienį teigė Viktoras Uspaskich.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien nieko ir negalvojome skelbti,  galbūt tik kandidato į Seimo pirmininkus paskelbimą,“- sakė portalui balsas.lt darbietis Vytautas Gapšys.

REKLAMA

Kol kas Darbo partijos vadovai neneigia, kad jau buvęs Seimo pirmininkas, subyrėjusios Naujosios Sąjungos lyderis Artūras Paulauskas gali būti siūlomas į šią poziciją.Dar svarstytos Vydo Gedvilo, kuris minėtas ir kaip kandidatas į švietimo bei mokslo ministrus, bei darbą baigiančio Seimo vicepirmininkės Virginijos Baltraitienės kandidatūros.

Naujasis Seimas, pagal prezidentės Dalios Grybauskaitės dekretą renkasi lapkričio 16 dieną. Jame valdančiąją koaliciją mėgina formuoti Lietuvos socialdemokratų partija, Darbo partija bei partija Tvarka ir teisingumas. Prezidentė D. Grybauskaitė prieštarauja Darbo partijos dalyvavimui vyriausybės formavime, tačiau Konstitucinis Teismas šios partijos laimėjimų Seime, kaip ir pačių Seimo rinkimų rezultatų nepanaikino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų