REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darbo partijos narė Živilė Pinskuvienė, įtariama balsų pirkimu, garantuoja to nedariusi. Ji taip pat teigia, jog Konstitucinis Teismas neturi prerogatyvos anuliuoti ją palaikiusių piliečių balsus.

REKLAMA
REKLAMA

"Iš tikrųjų jokie reitingų balsai nebuvo perkami - aš jums tai galiu garantuoti. Aš net neabejoju, kad teisingumas yra, kad tam tikros struktūros absoliučiai viską išsiaiškins ir dar kartą parodys, kad nebuvo jokio balsų pirkimo (...)

REKLAMA

Pati kaip vienmandatininkė gavau 5 tūkst. 300 balsų savo rinkimų apygardoje. Ne Konstitucinio Teismo prerogatyva anuliuoti šitų žmonių, kurie už mane balsavo, balsus", - antradienį prieš Darbo partijos prezidiumo posėdį kalbėjo ji.

Paklausta, kodėl KT priėmė tokį sprendimą, ji teigė mananti, jog jis neturėjo pakankamai laiko.

„Galėjo ir prokurorus pasikviesti apklausti, ir mus (su vyru - ELTA), nes mes nesame nei kaltinamieji, nei įtariamieji. Patys, pamatę kokia yra situacija, su vyru ėjome į prokuratūrą ir sakėme: “imkite, jei esame kažkuo kalti„. Kodėl mūsų nekvietė, kodėl mūsų neklausė? Taip negalima elgtis su žmonėmis, kaip buvo pasielgta su mumis“, - sakė Ž. Pinskuvienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų