REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Mėnesio pabaigoje amerikiečių publika Los Andželo automobilių parodoje pirmą kartą pačiupinėti naujos kartos „Subaru Forester“, tačiau kol kas visi turi tenkintis gausybe oficialių vidaus rinkai (Japanese Domestic Market arba JDM) skirto modelio nuotraukų.

REKLAMA
REKLAMA

Išorės dizaino skirtumai tarp JDM ir tarptautinėms rinkoms skirto modelio apsiribos smulkiomis detalėmis, taigi modelis, kurį čia matote yra beveik toks pat, kaip ir versija, kurią prekybos salonuose turėtume išvysti šių metų pabaigoje arba ateinančių pradžioje.

REKLAMA

Didžiulėje nuotraukų galerijoje taip pat yra pirmosios oficialios interjero nuotraukos, į kurias žvelgiant puikiai matyti, kad salonas yra kone identiškas naujos kartos „Impreza“ ir XV modeliams, trūksta tik aukštesnio lygio įrangos apdailos detalių tokių kaip aliuminio paviršiai ant centrinės konsolės apatinės dalies.

Šiek tiek didesnis naujasis „Forester“ vidaus rinkoje parduodamas jau nuo šiandienos, lapkričio 13 d. Siūlomi du benzininiai 2,0 litrų darbo tūrio bokser tipo varikliai – 146 AG galios atmosferinis, komplektuojamas su šešių laipsnių mechanine arba belaipsne automatine transmisija ir 276 AG turbininis siūlomas su belaipsne pavarų dėže.

REKLAMA
REKLAMA

Europos rinkoje kitų metų pavasarį debiutuosiantis „Forester“ bus siūlomas su trimis varikliais − dviem benzininiais ir dyzeliniu. Atmosferinis 2,0 litrų darbo tūrio benzininis variklis nesiskirs nuo japoniškos versijos ir taip pat bus komplektuojamas su mechanine arba automatine transmisija, o naujas DIT turbininis Europoje bus ne toks sportiškas – maksimali jo galia turėtų siekti 240 AG.

Europiečiams taip pat bus siūlomas ir 2,0 litrų dyzelinis variklis, išvystantis maksimalią 150 AG  galią ir 350 Nm sukimo momentą. Šis motoras bus komplektuojamas su šešių laipsnių mechanine arba belaipsne automatine transmisija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų