REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Korėjiečių restorane Vilniuje apsidairiusi aktorė Aušra Štukytė pamatė, kad visi svečiai renkasi patiekalus... iš šunienos. Tačiau pati tokiam eksperimentui ji nė už ką nenorėjo ryžtis.

REKLAMA
REKLAMA

Kai A.Štukytė restorane pamatė meniu, jai, regis, atėmė kvapą. Juk čia – Lietuva, ir pamatyti siūlymus paragauti įmantrių šunienos patiekalų tikrai neįprasta. Bet kitiems tai visai netrukdė: restorano lankytojai ramiai diskutavo, koks šuo skaniausias ir kaip juos geriausiai gaminti. Galbūt ir pati aktorė norėtų tokio troškinio ar kepsnio?

REKLAMA

Restorano personalas buvo labai paslaugus: jei svečiai dvejoja, kokio šuns norėtų paragauti, jie gali tiesiog atvesti ir parodyti kandidatus tapti kepsniais ar žlėgtainiais. Aušros draugas Dima, pamatęs, kaip prie gretimo staliuko įsitaisę vyriškiai perka gražuolį šunį, pasisiūlė sumokėti už jį, kad galėtų saugiai parsivesti namo. „Bet juk mes nežinome, kiek jie tų šunų turi, visų nenupirksime“, - nebežinojo, ką daryti Aušra.

REKLAMA
REKLAMA

Ar A.Štukytei pavyko sugalvoti, kaip išsisukti iš šios situacijos? O galbūt ji ėmė kovoti už šunų teises? Juk ji pati namie augina šunį, tad toks akibrokštas turėjo išvesti ją iš pusiausvyros... „Aš Eurai (Aušros augintinei) į akis pažiūrėti negalėsiu“, - jaudinosi ji.

Tačiau A.Štukytei išsirinkti patiekalą visgi pavyko. Juk po patirto didžiulio streso paaiškėjo, kad tai tebuvo „VRS kameros“ provokacija! Kaip aktorė sureagavo į tokį pokštą, sužinosite jau šiandien laidoje „VRS kamera“ 19.25 per BTV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų