REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį antradienio vakarą 19.55 val. LNK laidoje „Pasaulis X“ – išskirtinė tema apie tai, kad emigraciją galima sustabdyti senais magiškais žiniuonių ritualais. Žinoma parapsichologė  Odilė  iš Kauno tai išbandė ir dabar naujosios kartos emigrantams dalija grįžimo į tėvynę receptus. Vienas jų išbandytas  dainininko Arvydo  Vilčinsko ir jo mylimosios žurnalistės Jurgos Činkienės. Po ilgų emigracijos metų - praregėjimas, kuriam buvo lemta įvykti. Antraip šiandien  Atgimimo dainiaus pasirodymuose nelūžtų koncertų salės nuo jo kūrybos ištikimų gerbėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Sąmoningai kvėpuodamas, žmogus gali tapti laimingas, atsikratyti blogų emocijų, piktų minčių. O ką patiria žmogus po vandeniu nekvėpuodamas rekordišką laiką, ekstremaliai rizikuodamas gyvybe? Pasirodo, panirimas į vandenį nekvėpuojant prilygsta panirimui į priešmirtinę būseną ,kurioje būnant regimi nepaprasti vaizdiniai ir patiriama nenusakoma  fizinio kūno palaima.

Kelio ruožai, kuriuose nuolat vyksta avarijos, arba klaidžios vietos, kuriuose net dieną būti baugu. Kas nutinka žmogui, kai jis apsigyvena name, kuris pastatytas  energetiškai netinkamoje vietoje? Geopatogeninės zonos, arba kodėl kai kurias vietas itin yra pamėgę vaiduokliai. Parapsichologų vertinimai ir teorijos, kada ir kur atsiranda poltergeistai ir kodėl geopatogeninėse zonose atsidūrę žmonės patiria sveikatos sutrikimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų