REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais metais Jungtinėje Karalystėje gimę vaikai dirbs iki 70 metų, studijų skolas bus priversti mokėti iki 52 metų ir tuoksis aštuoniais metais vėliau nei jų seneliai, teigiama pirmadienį paskelbtoje ataskaitoje. Ši vaikų karta jau dabar vadinama „naujaisiais šimtamečiais“, nes trečdalis jų gyvens iki šimto metų, skelbia šalies spauda.

REKLAMA
REKLAMA

Investicijų firmos „Scottish Widows“ parengtoje ataskaitoje prognozuojama, kad šiais metais gimusių vaikų gyvenimas bus drastiškai kitoks nei jų tėvų ir senelių. Ataskaitoje remiamasis sąlyga, jog tokių vaikų tėvai gimė 1983 metais, o seneliai – 1957 metais.

REKLAMA

Ataskaitoje sakoma, jog „naujasis šimtametis“ pirmo vaiko susilauks būdamas 31-ių, o tai yra dvejais metais vėliau nei jo tėvai ir penkeriais metais vėliau nei jo seneliai. Taip pat skelbiama, kad dėl brangstančio pragyvenimo vis daugiau žmonių neturės vaikų ar susilauks tik vieno vaiko.

Tuo metu, kai „naujųjų šimtamečių“ seneliai tuokėsi sulaukę 25 ir vestuvėms išleido 4 tūkst. 400 svarų sterlingų, jie patys tuoksis sulaukę 33 ir vestuvėms išleis maždaug 39 tūkst. svarų sterlingų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų