REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiame „Premier“ lygos sezone puikią formą demonstruojantis belgas Marouane Fellaini greičiausiai paliks Liverpulio „Everton“ klubą, teigia ekipos strategas Davidas Moyesas.

REKLAMA
REKLAMA

24-erių Belgijos rinktinės žaidėjas, galintis rungtyniauti saugo ir puolėjo pozicijose, per 10 pasirodymų „Premier“ lygos rungtynėse, įmušė 6 įvarčius bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

REKLAMA

Žiniasklaidoje vis garsiau kalbama apie futbolininko persikėlimą į galingesnį klubą, o ir pats M.Fellaini kiek anksčiau yra sakęs, kad kitą sezoną norėtų žaisti stipresnėje komandoje.

Nors „Everton“, šiuo metu, demonstruoja neblogą žaidimą ir „Premier“ lygoje užima ketvirtą vietą, ekipos vyriausiasis treneris D.Moyesas abejoja, kad M.Fellaini apsigalvos.

„Šiuo metu “Everton„ yra progreso stadijoje. Neturime pasaulinės klasės žvaigždžių, tačiau žaidžiame brandų futbolą. Per pastaruosius kelis metus praradome Mikelį Artetą, Timą Cahillą, Joleoną Lescottą, tačiau nesustojome judėti į priekį. Dideli klubai žino, kad ir Fellaini “išaugo „Everton“ marškinėlius„, tačiau mes lygiai taip pat žinome, kad “pigiai„ jo neatiduosime.“ - situaciją komentavo škotas.

REKLAMA
REKLAMA

Sklinda gandai, kad M.Fellaini rimtai domina Londono „Chelsea“ klubą, bet D.Moyesas netiki šia informacija.

„Man labai liūdna, kad gali tekti atsisveikinti ir su Marouane`u. “Chelsea„? Tiesą pasakius, girdėjau, kad daugiau šansų nusipirkti mano žaidėją turi kitas klubas, tačiau nenoriu jo įvardinti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų