REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzų laikraštis „Le Figaro“ į vieną vietą surinko visus įžymiausius pastarųjų metų sekso skandalus, į kuriuos buvo įsivėlę JAV politikai.

Prancūzų laikraštis „Le Figaro“ į vieną vietą surinko visus įžymiausius pastarųjų metų sekso skandalus, į kuriuos buvo įsivėlę JAV politikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1988: Gary Hartas. Nepaisant pralaimėjimo kovoje dėl Demokratinės partijos kandidato iškėlimo 1984 metais, praėjus ketveriems metams Kolorado senatorius visgi sugebėjo tapti savo stovyklos favoritu. Tuo tarpu, laikraštyje „The Miami Herald“ buvo paviešintos 29-ių metų Donnos Rice nuotraukos: vienoje iš jų ji išeina iš kandidato namų, o kitoje – sėdi jam ant kelių. Šie kadrai palaidojo vedusio kandidato viltis tapti prezidentu.

REKLAMA

G. Hartas ir D.Rice (nuotr. Wikipedia)G. Hartas ir D.Rice (nuotr. Wikipedia)

1997: Billas Clintonas. JAV prezidentas pateko į labai keblią padėtį, kai pasirodė informacija apie jo seksualinius ryšius su praktikante Monica Lewinsky. B. Clintonas neigė šią meilės avantiūrą, tačiau jis buvo apkaltintas priesaikos laužymu ir per plauką nebuvo pašalintas iš posto.

M. Lewinsky (nuotr. SCANPIX)M. Lewinsky (nuotr. SCANPIX)

2007: Larry Craigas. Senatorius respublikonas iš Aidacho valstijos, kuris buvo įžymus savo perdėtai konservatyviomis pozicijomis moralės ir santuokos atžvilgiu, buvo policijos pareigūnų sulaikytas vieno iš oro uostų tualete už „nepadorų elgesį“. L. Craigas buvo apkaltintas už tai, kad jis vienam iš policijos pareigūnų pasiūlė seksualines paslaugas. Jis pripažino kaltę, tačiau pareiškė, kad nėra homoseksualus. Dėl partijos spaudimo jam teko atsisakyti kėdės Senate.

REKLAMA
REKLAMA

Larry Craigas (nuotr. Wikipedia)Larry Craigas (nuotr. Wikipedia)

2008: Elliotas Spitzeris. Buvęs generalinis prokuroras ir Niujorko gubernatorius, kurį miestiečiai laikė dorybės pavyzdžiu, pasirodo, buvo nuolatinis prostitučių klientas, nors prieš tai oficialiai paskelbė joms karą. Praėjus dviems dienoms po prisipažinimo, gubernatorius paliko savo postą, o jo politinės ateities perspektyvos subyrėjo į šipulius.

Viena iš pagrindinių prostitučių, įsimaišiusių į E. Spitzerio skandalą. Ashley Alexandra Dupré (nuotr. SCANPIX)Viena iš pagrindinių prostitučių, įsimaišiusių į E. Spitzerio skandalą. Ashley Alexandra Dupré (nuotr. SCANPIX)

2008: Johnas Edwardsas. Po to, kai pralaimėjo prieš Baracką Obamą per pirminius rinkimus, senatorius pripažino, kad prieš dvejus metus buvo neištikimas savo žmonai. Šis pareiškimas, kuris nuskambėjo likus dviems savaitėms iki Demokratinės partijos suvažiavimo, palaidojo jo viltis užimti svarbų postą būsimo prezidento administracijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Johnas Edwardsas su žmona (nuotr. SCANPIX)Johnas Edwardsas su žmona (nuotr. SCANPIX)

2009: Markas Sanfordas. 2009 metais buvo prognozuojama, kad jis taps Respublikonų partijos kandidatu. Tačiau, atsidūręs po žiniasklaidos spaudimu, Pietų Korolinos gubernatorius buvo priverstas prisipažinti, kad praleido savaitę Argentinoje su meiluže. „Tiesa tame, kad buvau neištikimas savo žmonai“, - prisipažino jis ir viešai jos atsiprašė. Tada jis atsisakė Gubernatorių-respublikonų asociacijos vadovo posto ir nesugebėjo atsistatyti po skandalo.

Markas Sanfordas (nuotr. SCANPIX)Markas Sanfordas (nuotr. SCANPIX)

2011: Anthony Wieneris. Niujorko deputatas buvo apkaltintas ekshibicionizmu po to, kai kelioms moterims per tinklalapį „Twitter“ nusiuntė savo erotines nuotraukas. Šis žmogus, kuris buvo laikomas kylančia Demokratų partijos žvaigžde ir planavo siekti Niujorko mero postp 2013 metais, buvo priverstas pamiršti apie savo politinius planus ir palikti Atstovų rūmus.

REKLAMA

Anthony Wieneris (nuotr. Wikipedia)Anthony Wieneris (nuotr. Wikipedia)

2011: Hermanas Cainas. Senatorius ultrakonservatorius, kuris buvo laikomas Respublikonų partijos lyderiu per pirminius rinkimus, įsivėlė į skandalą – jis buvo kaltinamas seksualiniu priekabiavimu. Be to, tą akimirką pasirodė ir vienos moters pareiškimas, kad jis 13 metų buvo jo meiluže. H. Caino reitingai ėmė ristis žemyn, todėl jis atsisakė tolimesnės kovos.

Sharon Bialek apkaltino Hermaną Cainą seksualiniu priekabiavimu (nuotr. Balsas.lt)Sharon Bialek apkaltino Hermaną Cainą seksualiniu priekabiavimu (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų