REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai, ką sekmadienio naktį Dainiui Dimšai pasiūlė LNK laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, svajoja ne vienas vyras. Išgirdęs milijono vertą pasiūlymą, galintį atverti kelią į televizinę karjerą, LNK konkurso „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ šokėjas prisipažino buvęs šokiruotas.

REKLAMA
REKLAMA

Iki šiol dar niekas nesulaukė tokio lygio pasiūlymo iš reiklumu ir principingumu garsėjančio eterio veido.

REKLAMA

„Ar kasdien gauni pasiūlymą vesti laidą su Rūta Mikelkevičiūte? Išgirdęs tai iš jos lūpų, porą sekundžių suakmenėjau. Čia kiekvieno svajonė. Prisipažinsiu, man tai labai labai patiktų. Bet aš negalėjau sutikti vien dėl Katažinos, nes mes jau suplanavome nerealų kito sekmadienio pasirodymą laisvo šokio tema“, - sakė šokėjas Dainius Dimša.

Sekmadienį tiesioginiame šokių konkurso eteryje Rūta Mikelkevičiūtė siūlė Dainiui pailsėti ir kitą laidą vesti su ja, o Andriui Butkui – pašokdinti Katažiną. Dėl įtrūkusio rankos raumens ir iš rikiuotės išėjusių dviejų diskų šokėjas kenčia didelius skausmus. Per repeticijas prieš tiesioginį eterį jis triskart pargriuvo.

REKLAMA
REKLAMA

„O kas bus, jei Butkus sugadins mano Katažiną? – juokėsi Dainius. – Be to, aš visų pirma šokėjas, todėl pasiliksiu prie savo stichijos. Kas žino, gal dar tokia galimybė atsiras?“

Net ir jausdamas didelius skausmus, Dainius pasiryžęs eiti iki galo. Nebent kažką labai kategoriško pasakytų gydytojai. Trečiadienį jam paskirti nuodugnūs tyrimai.

„Kadangi vizitas pas gydytojus bus filmuojamas, todėl nieko negalėsiu paslėpti“, - juokėsi Dainius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų