REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip paprastai, neinant į jokius striptizo klubus ar kitas abejotinos reputacijos įstaigas, nesinaudojant prostitučių paslaugomis, permiegoti su kuo daugiau Lietuvos moterų? Tokį fundamentalų klausimą savo knygoje „Bang Lithuania“ užduoda Roosh V. pasivadinęs autorius.

Kaip paprastai, neinant į jokius striptizo klubus ar kitas abejotinos reputacijos įstaigas, nesinaudojant prostitučių paslaugomis, permiegoti su kuo daugiau Lietuvos moterų? Tokį fundamentalų klausimą savo knygoje „Bang Lithuania“ užduoda Roosh V. pasivadinęs autorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip permiegoti su lietuvaite

„Amazon“ interneto parduotuvėje siūlomos įsigyti knygos anonse tvirtinama, kad „Bang Lithuania“ padės rasti atsakymą į esminį klausimą – kaip permiegoti su lietuvaite? Knyga nagrinėja šiuos klausimus: „Kiek reikėtų planuoti išbūti Lietuvoje, kas sugebėtum gauti viską, ką ji gali pasiūlyti? Įvadas į Lietuvos kultūrą, kaip ji buvo formuojama istorijos. Geriausių Lietuvos miestų sąrašas, kuriuose reikėtų apsilankyti, siekiant sekso. Ko prireiks, kad būtų maksimizuoti šansai surasti vienos nakties meilės nuotykių?

REKLAMA

Belieka konstatuoti, kad turinys išties intriguojantis. „Amazon“ rašoma, kad knygos autorius Roosh V. pavargo nuo JAV moterų, todėl „savo anteną nukreipė į užsienio merginas“. Jis esą labai greitai suvokė, kad jo amerikietiški metodai užsienyje nėra efektingi dėl įvairių kultūrinių priežasčių, todėl jis nusprendė įvykdyti nuodugnią analizę ir išsiaiškinti, ko reikia, kad gautum sekso kiekvienoje šalyje. Tam jis neva paskyrė daugybę mėnesių, studijų, analizės ir surado veikiantį receptą.

REKLAMA
REKLAMA

Rosho V. sekso žemėlapis yra išties įspūdingas. Ir Lietuva jame tikrai nėra vienintelė. „Amazon“ siūlo įsigyti ir Lietuvos kaimynėms, Latvijai ir Estijai, bei daugybei kitų tolimesnių pasaulio šalių, pavyzdžiui, Brazilija ar Kolumbija. Lietuviškoji versija „Amazon“ siūloma už 10,97 JAV dolerio. Interneto parduotuvė netgi ragina pirkti dvigubą variantą – Lietuvos ir Estijos versijas kartu.

Knygos viršelis (nuotr. Gamintojo)Knygos viršelis (nuotr. Gamintojo)

Lietuvės nešneka angliškai

Tačiau kas gi rašoma knygoje, skirtoje Lietuvai? „Amazon“ pateikiamoje knygos įžangoje autorius tvirtina: „Aš buvau sujaudintas, kai važiavau į Lietuvą, kai nugirdau, kad ten vyksta mažiau turistų, nei į Estiją ir Latviją. Aš tikėjausi lengvai pasikrušti ir užbaigti savo Baltijos seriją. Rezultatas buvo vidutinis. Mažiau nei 6 balais vertinamos merginas iškrušti nebuvo sunku, tačiau su vertingesnėmis merginomis buvo gerokai sunkiau.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau autorius trumpai reziumuoja Lietuvos istoriją ir stebisi, kad Lietuvoje išlikusios Rusijos kultūros įtakos jis nepastebėjo. Dėl to, pasak jo, merginos, su kuriomis jis bendravo, nebuvo tarsi „akmenys“, kaip tai buvo Ukrainoje ir Latvijoje, kur Rusijos įtaka yra stipresnė. „Nors kartais merginos čia kuklios, bet jos buvo atviros ir noriai su manimi šnekėjo“, – tikina Roosh V., pridurdamas, kad jeigu labai atvirai nesielgsi kaip sekso turistas, būsi draugiškai priimtas.

Prasta anglų kalba – taip autorius reziumuoja pagrindinę Lietuvos merginų problemą: „Merginos angliškai čia kalba blogiausiai iš visų Baltijos šalių.“ Pasak jo, vyresnės nei 25 metų merginos angliškai Lietuvoje tikriausiai neprašneks, o tos, kurios kažkiek ir moka, nedrįsta to daryti, nes bijo padaryti klaidų.

REKLAMA

Kuriame mieste daugiausia sekso?

Vėliau knygos autorius pereina prie labai svarbaus klausimo – į kurią miestą geriausia važiuoti, tikintis sekso su lietuvaitėmis? Roosh V. išskiria tik tris potencialias vietas – Vilnių, Kauną ir Klaipėdą. Po „prastos patirties Rygoje“ vengė sostinės, todėl pasirinko Kauną, kurį apibūdina kaip „bjaurų pramoninį sąvartyną su keliais turistais ir trupučiu naktinio gyvenimo“, bei Klaipėdą „besitraukiantį miestą Baltijos jūros pakrantėje“. Kaunas susilaukia didžiausio autoriaus dėmesio.

Autorius konstatuoja. Jei nori gauti „aukštesnio lygio“ merginų, veikti teks dieną (pavyzdžiui, parduotuvėje), tačiau jei gali pasitenkinti eilinėmis, prastesnėmis merginomis, užteks ir kelionės į vietinius klubus. Tačiau Roosh V. pateikia ir ilgesnio laikotarpio strategijų – kaip palaužti merginą, kuri iš karto nepasiduoda. Tiesa, visų šių strategijų „Amazon“ anonse neapžvelgia ir siūlo įsigyti pačią knygą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų