REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šio pirmadienio vakarą LNK laidoje „Nuo... iki...“ 19.55 val. – išskirtinis 23-ejų dainininkės Evelinos Anusauskaitės ir jos sužadėtinio, septyneriais metais vyresnio Adamo Youngo interviu. Mergina vos prieš mėnesį grįžo iš JAV. Kelionės metu Evelina Montanoje lankė būsimo vyro tėvus bei gimines.

REKLAMA
REKLAMA

Los Andžele Evelina atliko bandomuosius dainų įrašus, fotografavosi dvejose fotosesijose su profesionaliais fotografais. Tačiau, Evelinos teigimu tai visiškai nesusiję su prieš metus įvykusiu konkursu „Avon Voices“.

REKLAMA

„Po daugiau nei pusmetį trukusių derybų ir nesusipratimų pasirašiau kontraktą su kompanija dėl dainų įrašų. Tačiau albumo iki šiol nėra, ir neaišku, kada bus. Kompanijos atstovai jau kelis mėnesius vėl dingo tarsi į vandenį“, - pasakos Evelina. Tačiau, pasak dainininkės, nors žadėto prizo ji ir negavo, likimas jai įteikė kitą – jai skirtą vyrą.

„Atsimenu kaip pusmetį iki konkurso sėdėjau su mama terasoje, ir sakiau kaip trokštu nuvykti į Los Andželą. Mane ten taip traukė. Tuomet sakiau kad taip noriu, nors net nesuprantu kodėl. Ir kai po metų vyksta tokie dalykai, tu supranti, kad  kai kažko labai trokšti, tai pildosi. O aš visada tikėjau stipria, abejonių nekeliančia meile ir ją suradau“, - džiugiai pasakos Evelina.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Evelinos sužadėtinis Adamas dar prieš interviu parodys sudaužytame telefone saugomas nuotraukas, darytas slapta tuomet, kai pirmą kartą pamatė Eveliną.

„Jau tuomet Evelina man pasirodė svajonių moteris, tačiau apie artimą draugystę su ja net negalvojau. Esu profesionalas, nemaišau darbo ir asmeninių santykių“, - pasakos Adamas. Ir nors, pasak garso režisieriumi dirbančio Adamo, Amerikoje dažnai girdimos istorijos apie merginas iš Rytų Europos, ieškančios vyro amerikiečio dėl geresnio gyvenimo, jis jau spėjo įsitikinti, kad Evelina nėra viena tokių.

„Aš nesu turtingas, nebent savo asmenybe. O Evelina tokia graži, kad tikrai galėtų susirasti gerokai geresnį negu aš. Be to, ji tokia talentinga, kad ir be mano pagalbos ir pažinčių galėtų laisvai apsigyventi Amerikoje ir būti menininkė“, - tikins Adamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų