REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos sostinės policininkai ieško penkių ginkluotų kaukaziečių, kurie užpuolė tramvajaus keleivius už jiems padarytą pastabą. Tai įvyko po to, kai piktadariai įlipo į viešąjį transportą, nesumokėję už važiavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Nusikaltėliai peiliais sužalojo tris tramvajaus keleivius. Visi jie paguldyti į ligonines, o vienam iš jų diagnozuota dar ir galvos smegenų trauma, praneša VRM Maskvos vyriausiosios valdybos oficiali svetainė.

REKLAMA

„Pirmadienį apie 8 valandą ryto į 8 maršruto tramvajų, važiuojantį Entuziastų plentu, stotelėje „Frezer“ pro užpakalines duris įlipo penki kaukazietiškos išvaizdos vyrai“, – sakoma pranešime spaudai.

Tramvajaus vairuotojas ir keleiviai įlipusius vyrus įspėjo, kad lipti reikia pro priekines duris, pro turniketą. Įsiplieskus vaidui, kai tramvajus artėjo prie stotelės „Aviamotornaja“, be bilietų važiavę kaukaziečiai išsitraukė peilius ir sužalojo tris keleivius. Be to, vienam iš nukentėjusių buvo smogta į galvą (manoma, kad pistoleto rankena).

REKLAMA
REKLAMA

„Atliekamas patikrinimas ir imamasi visų reikalingų priemonių piktadariams surasti ir sulaikyti. Sprendžiamas klausimas dėl baudžiamosios bylos iškėlimo“, – pridūrė policijoje.

„Life News“ duomenimis, 46 metų Vladimiras Proninas nuvežtas į Sklifosovskio institutą su durtine pjautine žaizda krūtinėje. Analogiškai buvo sužalotas 37 metų Michailas Kostenko, gulintis 29 miesto klinikinėje ligoninėje.

Sunkiausiai buvo sužeistas 65 metų Vladimiras Nilovas. Jam sužalota pilvo ertmė ir viršugalvis. Vyras nuvežtas į Sklifosovskio institutą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų