REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po Pakruojyje iškovotos pergalės, kuri nulėmė „Ekranui" penktąjį čempionų titulą iš eilės, mintimis ir emocijomis pasidalino Panevėžio ekipos vyriausiasis treneris ir žaidėjai.

REKLAMA
REKLAMA

„Ekrano" vyriausiasis treneris Valdas Urbonas:

„Šiandien „Kruoja" priešinosi ir pirmajame kėlinyje nepavyko sužaisti taip, kaip galime. Įtampa jautėsi, bet pasišnekėjome, nusiraminome. Atlikome korektyvų ir antrajame kėlinyje spaudimas bei sukurtos progos davė savo vaisius.

Šį sezoną persvara prieš Žalgirį vienu metu buvo pasiekusi aštuonis taškus. Bet sunku išlaikyti tokį tempą, turėjome daug rungtynių Europos taurėse. Kitas dalykas - „Žalgiris" sezono pabaigoje iškovojo visas pergales, nors galvojau, kad taškų praras.

REKLAMA

Metai buvo ypatingai sudėtingi visom prasmėmis. Turėjome sunkumų, bet žinojome, kad privalome laimėti nežiūrint į pokyčius sudėtyje nežiūrint į finansinę padėtį. Dėl to ši pergalė vertingesnė. Išlaikėme kantrybę, atsidavimą futbolui, Džiugu, kad žaidėjai yra persismelkę ta pergalių dvasia. Per visą sezoną neturėjome didesnių duobių ir išlaikėme tą tempą, kurį pasirinkome."

„Ekrano" puolėjas Vitalijus Kavaliauskas:

„Neapsakomas džiaugsmas. Svarbu, kad laimėjome, dėl to viskas labai gerai. Kažkas turėjo tapti didvyriu. Nesvarbu kas įmušė, svarbu galutinis rezultatas, svarbu pergalė. Visus metus troškome tapti čempionais ir pasiekėme tą tikslą, kurį buvome užsibrėžę. Tai visos komandos nuopelnas."

REKLAMA
REKLAMA

„Ekrano" saugas Aurimas Vertelis:

„Turėjome ilgą sezoną, daug rungtynių. Įdėjome daug pastangų. Džiugu, kad po pralaimėtų rungtynių „Žalgiriui„ laimėjome ketverias sunkias rungtynes ir tapome čempionais. Neabejojau, kad galime, tik reikėjo susikoncentruoti ir užbaigti darbą čempioniškai.“

„Ekrano" saugas Aurimas Kučys:

„Titulą lėmė stabilumas sezono metu. Kovojome vienas už kitą ir nepasidavėme net kai buvo labai sunku. Buvo sunkus periodas, mus paliko keli žaidėjai. Bet išlaikėme nugalėtojų mentalitetą ir pelnytai tapome čempionais. Tai padaryti niekada nėra lengva, bet šis sezonas buvo ypač sunkus."

„Ekrano" vartininkas Emilijus Zubas:

„Negaliu apsakyti tokio jausmo. Tikėjau, kad laimėsime ir iškovosime penktą titulą iš eilės. „Kruoja„ sukūrė mažai progų, tačiau turėjo šansą galėjo išlyginti rezultatą ir viską pakeisti, bet mums pasisekė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų