REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septyni JAV kariai iš specialių pajėgų padalinio SEAL gavo nuobaudas – jiems perpus sumažinti atlyginimai dviejų mėnesių laikotarpiui ir, greičiausiai, vėliau iškils rimtų kliūčių, jei šie panorės kilti karjeros laiptais bei gauti aukštesnius laipsnius per likusį tarnybos laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, jog vienas iš specialios paskirties būrio SEAL „Team Six“ narių dalyvavo operacijoje, kurios metu buvo likviduotas Osama bin Ladenas.

REKLAMA

Nuobaudų priežastis paprasta – įslaptintos informacijos panaudojimas, konsultuojant karinės pirmo asmens šaudyklės „Medal of Honor: Warfighter“ kūrėjus.  Projektą įgyvendino korporacija „Electronic Arts“, o pats žaidimas, prekyboje pasirodė spalio mėnesio pabaigoje.

Nežiūrint į tai, jog konkrečios misijos su „teroristo Nr. 1“ likvidavimu žaidime nėra, tačiau daugelis iš pateiktų užduočių buvo sukurtos tiesiogiai konsultuojantis su specialios paskirties būrio SEAL nariais.

Ką gi, kompiuterinių žaidimų gerbėjams bus tuo įdomiau – ypač žinant, jog už per didelį tikroviškumą žaidimo konsultantai buvo nubausti. O kalbant apie finansinę pusę, galima numanyti, jog dėl sumažintų atlyginimų  SEAL kariai pernelyg neliūdi – korporacija „Electronic Arts“ turėjo tikrai neblogai atsilyginti už tokio lygio specialistų konsultacijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų