REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Birmingemo „Aston Villa“ ir „Manchester United“ dvikova baigėsi šeštadienio Anglijos „Premier“ lygos XI-ojo turo rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA

Dėka nuostabaus meksikiečio Javiero Hernandezo žaidimo, „raudonieji velniai“ ne tik sugebėjo panaikinti dviejų įvarčių deficitą, bet ir paskutinėmis minutėmis išplėšti pergalę.

REKLAMA

Atkakliai priešinęsi „Villa Park“ stadiono šeimininkai į priekį išsiveržė pirmojo kėlinio pabaigoje, kai įvartį pelnė austras Andreasas Weimannas.

Antrojo kėlinio pradžioje, Austrijos rinktinės žaidėjas, po Gabrielio Agbonlahoro perdavimo, pasižymėjo dar sykį ir padvigubino „Aston Villa“ persvarą.

Iki rungtynių pabaigos likus kiek daugiau nei pusvalandžiui, komandos žaidė gana ramiai ir neatrodė, kad vaizdas aikštėje kardinaliai keisis. Viskas apsivertė „aukštyn kojomis“ savo „šou“ pradėjus Javierui Hernandezui.

REKLAMA
REKLAMA

Po keitimo antrame kėlinyje pasirodęs puolėjas 58 minutę sušvelnino skirtumą, o vos po penkių minučių svariai prisidėjo prie to, kad „Aston Villa“ gynėjas Ronas Vlaaras kamuolį įsimuštų į savus vartus.

Likus žaisti keletą minučių, olandui Robinui van Persie kamuolį pasiuntus į baudos aikštelę, J.Hernandezas pelnė antrąjį savo įvartį ir savo komandai išplėšė pergalę.

3 taškai Birmingeme „Manchester United“ leido išsilaikyti turnyro lentelės viršūnėje.

Birmingemo „Aston Villa“ 2 - 3 „Manchester United“


  • 45' [1 - 0] A. Weimann

  • 50' [2 - 0] A. Weimann

  • 58' [2 - 1] J. Hernandez

  • 63' [2 - 2] R. Vlaar (į savus vartus)

  • 87' [2 - 3] J. Hernandez


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų