REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niujorko gyventojus, netekusius savo namų dėl uragano „Sandy“, miesto valdžia pasiūlė apgyvendinti neveikiančiame kalėjime, penktadienį rašo laikraštis „The New York Times“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak laikraščio, miesto administracija planuoja apie 900 žmonių laikinai apgyvendinti Arthuro Killo kalėjime (angl. Arthur Kill Jail) Steiten Ailando rajone. Šis kalėjimas buvo uždarytas 2011 metais.

REKLAMA

Pasak bausmių vykdymo departamento atstovo, prieš apgyvendinant nukentėjusiuosius kalėjime būtina pastate daug ką sutvarkyti, nes čia išjungtos visos komunikacijos.

Niujorke apie 40 tūkst. žmonių prarado savo namus dėl uragano „Sandy“. Vien Steiten Ailande, „The New York Times“ duomenimis, paraiškas dėl laikino būsto suteikimo padavė per 5 tūkst. žmonių. Tačiau kol kas valdžiai pavyko apgyvendinti tik kelias dešimtis namus praradusių žmonių.

Per uraganą „Sandy“, smogusį rytinei JAV pakrantei spalio pabaigoje, žuvo 113 žmonių, iš jų daugiau nei 40 žuvo Niujorke. Nuostoliai dėl uragano vertinami dešimtimis milijardų dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų