REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau lapkričio 23-ąją dieną Ūkio banko teatro arenoje įvyks įžymiųjų linksmuolių radistų – radijo stoties Zip FM vedėjų Rolando Mackevičiaus ir Jono Nainio – inicijuojamas renginys, skirtas paminėti jau penktajam laidos gyvavimo gimtadieniui. Kaip žada patys radistai, renginyje bus gausybė muzikos, garso, vaišių, specialiųjų efektų, ir žinoma, geros nuotaikos.

Jau lapkričio 23-ąją dieną Ūkio banko teatro arenoje įvyks įžymiųjų linksmuolių radistų – radijo stoties Zip FM vedėjų Rolando Mackevičiaus ir Jono Nainio – inicijuojamas renginys, skirtas paminėti jau penktajam laidos gyvavimo gimtadieniui. Kaip žada patys radistai, renginyje bus gausybė muzikos, garso, vaišių, specialiųjų efektų, ir žinoma, geros nuotaikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasiteiravus, kokiomis nuotaikomis prieš renginį gyvena radistas Rolandas, jis neslėpė, kad labai laukia penktojo gimtadienio paminėjimo, tačiau kartu ir nerimauja: „Šiuo metu nuotaikos labai dvejopos: iš vienos pusės – didžiulis džiaugsmas, nekantrumas, viduje iš tikrųjų jau plojame katučių, bet iš kitos pusės – ima ir jaudulys, nes tai bus pirmasis tokio lygio radistų gimtadienis. Jau nekalbu apie tai, kad bus tikrai labai daug įvairiausių žmonių, atlikėjų, cirko pasirodymai, fejerverkai, dovanos, specialieji efektai – trumpai tariant, turime tikrai labai daug reikalų.

REKLAMA

Radistams jau penkeri metai, ir per tuos metus esame susipažinę su labai daug mūsų klausytojų, apvažinėję su Jonu visą Lietuvą, todėl nusprendėm visus savo draugus, klausytojus, chebrytę surinkti į vieną vietą ir visi kartu smagiai atšvęsti.  Mes nenorėjome pompastiško baliaus su kokiomis nors žvaigždėmis, o tiesiog linksmo, gero pasibuvimo su savais ir tarp savų“, – apie koncerto idėją ir nuotaikas pasakojo Rolandas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis prisiminė, kad ketvirtasis gimtadienis buvo kuklesnis, bet labai šaunus ir linksmas, todėl tikisi, kad tradicijos tęsis ir kiekvieni metai bus paminimi vis įspūdingiau.

„Ketvirtą gimtadienį šventėme Nidoje – jis buvo labai pavykęs: puiki atmosfera, žmonės, dvi dienas šventėm. Kitąmet, šeštąjį gimtadienį galbūt išvis organizuosim kaip festivalį, žodžiu, tobulėjame, stengiamės įsiklausyti, ko mūsų pažįstamiems, draugams reikia ir nenorime sustoti vienoje vietoje, o siekiame vis daugiau, kad būtų fainiau, geriau, linksmiau ir kad neatsibostume, taip pat norime pasakyti visiems ačiū, ir  norisi susipažinti, pasimatyti su visais, perduoti linkėjimus, padėkoti, kad klauso. Renginio mintis nėra ta, kad ateikite ir sveikinkite mus, o kaip tik atvirkščiai – norime draugams padaryti gerą koncertą, kuris tiek jiems, tiek mums būtų įspūdingas, kad po to mus prisimintų tik su geromis nuotaikomis ir emocijomis“, – užsidegęs kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Populiarumo paslaptis

J. Nainys ir R. Mackevičius – pavardės, kurias žino kas antras Lietuvos gyventojas, o apie radistus yra girdėjęs kone kiekvienas, todėl kyla natūralus klausimas, kur šių dviejų jaunų vaikinų populiarumo paslaptis? Rolandas teigia, kad jie dirba nuoširdžiai ir natūraliai, nieko nevaidindami.

„Mes su Jonu niekada nesakome, kad mūsų besiklausantys žmonės yra gerbėjai, nes mes juos laikome draugais, sava chebra. Su dauguma savo klausytojų esame susipažinę, per šituos penkerius metus susipažinome ir susibendravome su tiek žmonių, kad jie visi beveik patapę draugais. O mūsų cinkelis – paprastumas ir draugiškumas. Nemanau, kad tokia laida išvis egzistuotų, jeigu mes tikrai nenorėtume suteikti žmonėms šypsenų, gerų emocijų, pasakyti komplimentų“.

REKLAMA

Radistai nesipyksta

Jonas Nainys (nuotr. asm. archyvo)Jonas Nainys (nuotr. asm. archyvo)

Jonas su Rolandu praleidžia kartu daug laiko darbe, o ir gyvenime jiedu – tikri draugai. Kaip ten būna už radijo ribų, ar nekyla šmaikštuoliams konfliktinių situacijų ar nesutarimų?

„Vienas kito tikrai irgi nevengiame patraukti per dantį, aš jį gražuoliuku vadinu, jis va mane dėl svorio išjuokinėja, tai einu sportuoti dabar (juokiasi)“.

(Neįsižeidžiat?) „Mes su Jonu esame labai skirtingi: aš esu bjauresnio būdo, o jis toks geresnis... Jo būdas švelnesnis, neigiamą energiją jis tarsi sugeria, todėl tarp mūsų nebūna niekada jokių pykčių. Jis labai geranoriškas, aš pats to iš jo mokausi. Per penkerius metus mudu nesam susipykę ir, tikiuosi, nesusipyksim ateityje ir būsim draugai.“

REKLAMA

Darbas be minusų

Rolandas teigė, kad jiedu su Jonu padeda žmonėms įgyvendinti tai, ko jie nedrįsta, dažnas pagalvoja apie pokštus ir linksmybes, tačiau toli gražu ne kiekvienas išdrįsta tai įgyvendinti.

„Mes su Jonu esame kaip laboratorinės žiurkytės: žmonės galbūt ir nori papokštauti, bet privengia kažkam paskambinti, truputį išdurti, iškrėsti pokštą, todėl tą užduotį pasiunčia mums. Žmonės savo sugalvotus juokelius, kurių nenori, nedrįsta ar tingi iškrėsti, siunčia mums ir mes tai padarom. Teko ir į Prezidentūrą, ir į policiją skambinti, net traukinį bandėme sustabdyti, sekso linijoms skambinome, ir nusikeikę buvome tiesioginiame eteryje, ir baudų už tai gavę. Per tuos metus tikrai turėjome juokingų, kurioziškų ir įsimintinų akimirkų“, – pasakojo Rolandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasiklausius susidaro įspūdis, kad radistų darbas – nesibaigiančios linksmybės, bet ar tikrai nėra jokių minusų?..

„Tikrai nieko neigiamo savo darbe aš nematau. Ir kaip gi gali būti kažkas blogo, jeigu bendrauji su žmonėmis, klausai geros muzikos, pajuokauji, pakvailioji – na, tikrai nieko blogo nesugalvoju. O štai dar ir turime galimybę padaryti renginį su puikiais žmonėmis, žinoti, kad susirinks daug žmonių paklausyti, sudalyvauti, iš tavęs kažką išgirsti, tai yra trigubai didesnis užsidegimas dirbti, tada žinai, kad ta radijo laida turi laikytis toliau, būti stipri, atsinaujinti,  judėti į priekį. Koncertas visa tai įprasmins, bus tik geriausios dainos, tik tikrai gera muzika, stiprus garsas, šviesos efektai, kaukės, šokiai, dūkimas, bendravimas, todėl tai nebus renginys, kur reikės žiovauti“, – tikino radistas.

„Visi esame išsimiegoję, sotūs, pavalgę, visiems trūksta tik pramogų, todėl nebijokite atrasti sau patinkančių hobių,  važiuokite apžiūrėti mūsų gražios Lietuvos, klausykite radijo, eikite sportuoti, žaiskite tinklinį, tenisą ir...laukite netikėto skambučio (juokiasi)“ , – lietuviams linkėjo Rolandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų