REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena didžiausių didmeninės prekybos kompiuterine įranga bendrovių Baltijos šalyse „Acme kompiuterių komponentai“ („ACC Distribution“) per 9 šių metų mėnesius, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai, savo apyvartą padidino 30 proc. ir pasiekė 345 mln. litų sumą.

REKLAMA
REKLAMA

Septyniose šalyse veikiančios bendrovės pardavimai smarkiai augo ir Baltijos rinkoje, kurios apyvartos dalis padidėjo 28 proc., sakoma bendrov4s pranešime.

REKLAMA

Šiemet „ACC Distribution“ planuoja perkopti pusės milijardo apyvartos ribą ir lyginant su pernai metais paaugti ketvirčiu. Vieną didžiausią augimų Baltijos šalyje pademonstravo Estija, kurioje kompiuterinės ir programinės įrangos pardavimai augo 38 proc., ir  Latvija, kurios apyvartos dalis augo 55 proc.

Pranešama, kad Baltijos šalyse „ACC Distribution“ parduodamų nešiojamųjų kompiuterių paklausa buvo beveik trečdaliu (30 proc.) didesnė. Pagal bendrus „GfK Retail and Technology" duomenis, iš viso Lietuvos, Latvijos ir Estijos rinkose buvo  parduoti 256 000 vnt. nešiojamųjų kompiuterių. Populiariausi šiame segmente buvo „ASUS" ir „Dell" gamintojų nešiojamieji kompiuteriai, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų