REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono olimpiados ir prestižinių daugiaudienių lenktynių „Tour de France“ nugalėtojo Bradley Wigginso artimieji ir gerbėjai šokiruoti. 32 metų britą trečiadienį vakare per treniruotę partrenkė sunkvežimis – dviratininkui ligoninėje diagnozuoti šonkaulių lūžiai ir smegenų sutrenkimas, rašo BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Incidentas įvyko netoli B. Wigginso namų Lankašire, prie degalinės. Olimpinis čempionas buvo partrenktas sunkvežimio, išvažinėjančio iš degalinės. Policija negalėjo pasakyti, kokia sportininko būklė, tačiau jo komanda „Sky“ internete išplatino pranešimą, kad sužeidimai nėra sunkūs.

REKLAMA

Degalinė, prie kurios įvyko avarija (nuotr. SCANPIX)Degalinė, prie kurios įvyko avarija (nuotr. SCANPIX)

Liudininkų pasakojimais, į įvykio vietą atvykusi dviratininko žmona mėgino jį apkabinti, tačiau jis skundėsi krūtinės ir rankos skausmais. Atsistojęs jis buvo palydėtas į greitosios pagalbos automobilį.

Sunkvežimio dalys po susidūrimo su B. Wigginsu (nuotr. SCANPIX)Sunkvežimio dalys po susidūrimo su B. Wigginsu (nuotr. SCANPIX)

Vasarą B. Wigginsas tapo pirmuoju britu, triumfavusiu „Tour de France“ lenktynėse, o vėliau tapo Londono olimpiniu čempionu atskiro starto lenktynėse.

Britui labiau pasisekė nei jo kolegai ispanui Victorui Cadebo. Pastarasis rugsėjo pabaigoje vykusioje treniruotėje netoli savo namų buvo mirtinai partrenktas automobilio.

Bradley Wigginsas (nuotr. SCANPIX)Bradley Wigginsas (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų