REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

BTV šou „Muzikinė kaukėskaičiuoja rezultatus. Nuo rugsėjo, kai eteryje pasirodė pirmoji laida, šiame šou nuskambėjo 72 dainos, iš kurių 45 – pasauliniai hitai, likusios 27 – visiems gerai žinomi lietuviški kūriniai.

BTV šou „Muzikinė kaukėskaičiuoja rezultatus. Nuo rugsėjo, kai eteryje pasirodė pirmoji laida, šiame šou nuskambėjo 72 dainos, iš kurių 45 – pasauliniai hitai, likusios 27 – visiems gerai žinomi lietuviški kūriniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Muzikinė kaukė“ – šou, kuriame garsūs Lietuvos žmonės įsikūnijo į visame pasaulyje žinomus dainininkus ar kitas Lietuvos žvaigždes. Ar kas būtų galėjęs pagalvoti, kad Česlovas Gabalis atrodys ir dainuos visai kaip Frankas Sinatra, Stevie Wonderis ar Bono, Mia – kaip  Anastacia, Gwen Stefani ar Celine Dion, o miniatiūrinė Ingrida Kolytė, pasipuošusi barzda ir peruku, sugraudins visus atlikdama legendinę Erico Claptono baladę „Tears in Heaven“?  Aštuoni šou dalyviai, pasiryžę priimti „Muzikinės kaukės“ iššūkį,  apstulbino ne tik žiūrovus, bet ir projekto komisiją.

REKLAMA

„Dabar nebesuprantu, kodėl mokame milžiniškus pinigus užsienio žvaigždėms, jei po nosimi turime šitokius talentus?“, - ne kartą svarstė šou komisijos narė Kristina Kazlauskaitė, apgailestaudama, kad, deja, gabūs žmonės dažnai lieka per mažai įvertinti tik todėl, kad gimė netinkamoje vietoje. „Jei Mią kas nors dar vaikystėje būtų išvežęs į užsienį, jei ji būtų sutikusi tokį vadybininką kaip Celine Dion, ji dabar tikrai būtų ne mažiau žinoma“, - įsitikinusi K.Kazlauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Apytiksliai skaičiuojant, „Muzikinės kaukės“ repertuarą galima įvertinti apie 150 mln. Litų. Juk vien norintiems į privatų vakarėlį koncertuoti pakviesti Lady Gagą, toks malonumas kainuotų „tik“ kiek daugiau nei 1 mln. dolerių (2,70 mln. Lt). Mariah Carey ir Christina Aguilera save vertina panašiai: milijonas į kišenę, ir jos mielai jums padainuos. Tiesa, dar reikėtų apmokėti jų kelionės išlaidas, honorarus grimeriams, stilistams ir kitiems komandos nariams.

Matyt, paprastas skaičius „milijonas“ patinka daugeliui žvaigždžių – tokią privačių pasirodymų kainą įvardina Eltonas Džonas, Rodas Stewartas, tokios sumos pakakdavo ir dabar jau amžiną atilsį Amy Winehouse. Tačiau, pavyzdžiui, grupė „Rolling Stones“ ar dainininkė Celine Dion niekada taip nenusipigintų – jų pasirodymas vertinamas maždaug septynis kartus brangiau – 7 mln. dolerių. Tiesa, ją pasikviesti net turint tokius pinigus nebūtų lengva -  Celine Dion privačiuose vakarėliuose sutinka dalyvauti daugiausiai 2-3 kartus per metus – juk jai norisi tiesiog pasilikti laiko savo asmeniniam gyvenimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Muzikinės kaukės“ dalyviai įrodė – jie gali scenoje sukurti ne prastesnį reginį. Paskutinis pasirodymas jų laukia ketvirtadienį, lapkričio 8 d. šou finale, kuris bus tiesiogiai transliuojamas per BTV, o jo nugalėtoją balsuodami trumposiomis žinutėmis išrinks televizijos žiūrovai. Tuomet keturi šou finalininkai – Česlovas Gabalis, Mia, Lidija Rasutis ir Aistis Mickevičius – susirungs scenoje ir varžysis, kuris pelnys daugiausiai žiūrovų simpatijų. Laimėtojui atiteks 20 tūkst. litų prizas, kurio pusę „Muzikinės kaukės“ dalyviai nutarė skirti nuo sudėtingos ligos kenčiančios mergaitės Urtės gydymui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų