REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie sporto naudą sveikatai bei bendrai žmogaus savijautai girdime nuolatos, tačiau daugelis taip ir nesugebam sporto įtraukti į savo kasdieninę veiklą, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Asmeninis treneris bei Arnoldo Schwarzeneggerio turnyro˜„Arnold Classic„ bronzos medalio laimėtojas Paulius Ratkevičius pasakoja, jog tie laukiantieji eilinio pirmadienio, nuo, kurio prasidės jų sportininko “karjera“, arba tie, kurie laukia mėnesio pirmos dienos, priskiria sportą naujųjų metų pažadui, dažniausiai taip ir neapsilanko sporto klube, nors ne vienas jau būna įsigijęs mėnesinį klubo abonementą. Tad ką daryti?

REKLAMA

“Pirmas patarimas: raskite motyvuotą partnerį, kuris jau aktyviai sportuoja bei užkrės jus sportavimo bei sveikesnės gyvensenos “bacila„. Sportuodamas kartu ne tik gausite motyvacijos iš kolegos, tačiau ir laikas prabėgs daug greičiau. Antras būdas yra naudotis asmeninio trenerio paslaugomis, kuris konsultuos mitybos, sporto klausimais bei visada bus šalia treniruotės metu. Motyvacijos dozė - garantuota!“,- teigia P. Ratkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Paulius intensyviai treniruoja jau ne vieną Lietuvos garsenybę. „Priviliojau juos vaizdu į Gedimino pilį, kuri puikiai matosi pro „Body Gym“ sporto klubo langus“,- juokauja asmeninis treneris.

Sunkiausia pradžioje

Apie sporto teikiamą naudą pasakoja magijos meistras Mantas Wizard. Jis neslepia, jog pradėjęs  reguliariai sportuoti padedant, geram draugui bei treneriui Dainiui Barzinskui, pajuto ne tik fizinę naudą, bet ir nuotaikos pagerėjimą.

„Nesiekiu jokių sporto aukštumų, tiesiog pajutau, kad norėčiau didesnio fizinio aktyvumo. O sunkiausia dalis šiame etape buvo pradžia – sunkiausia pradėti, po to, pajutus rezultatą, lengviau išlaikyti motyvaciją“,- patirtimi dalijasi magas, sportuojantis sostinės „Body Gym“ klube.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sportas gyvenimo dalis

Aktorius Audrius Bružas pasakoja, jog sportas visuomet buvo jo gyvenimo dalis, tačiau tik pradėjęs sportuoti su asmeniniu treneriu P. Ratkevičiumi supratęs, kam reikalinga profesionalaus sportininko priežiūra bei patarimai.

Nuotaikos pagerėjimo pradėjęs sportuoti nepastebėjau, nes pas mane ji ir taip visada gera,-juokauja Audrius.- Tačiau sportas tikrai suteikia gerą tonusą bei suaktyvina kraujotaką. Treneris nuolatos stebina įdomiais pratimais, atliekam daug tempimo pratimų. Visos treniruotės orientuotos į atletiškumą.“

REKLAMA

Justė Arlauskaitė-Jazzu pasakoja, jog jau pajuto poreikį keisti savo gyvenimo būdą bei pradėti gyventi sveikiau. Dainininkė prisipažįsta, jog norėtų atsikratyti kelių kilogramų iki naujų metų, tačiau pagrindinis jos siekis turėti sveiką kūną ir sveiką sielą.

„Kai kas mane vadina ir storule, bet tie žmonės yra labai nesveiki ir man jų labai gaila. Aš sau ir anksčiau buvau graži, bet dabar galiu būti dar gražesnė ir to siekiu“, – pasakojo Justė.

Reikia stiprios motyvacijos

Dainininkė prisipažįsta, jog, nepaisant to, jog noras pagražinti kūno linijas bei pradėti gyventi sveikiau jai ne svetimas, tačiau jei ne asmeninis treneris P. Ratkevičius vargu ar būtų pradėjusi sportuoti.

„Reikia pradėti gyventi sveikai, keisti bemieges naktis, atsibudimus anksti ryte ir vyno gurkšnojimą vakarais į sportą“,- teigia J. Arlauskaitė.

Tuo tarpu magijos meistras Mantas Wizard įsitikinęs, jog kiekvienas žmogus turi atrasti jam stipriausią motyvaciją, tam, kad sportas taptų reguliariu užsiėmimu. Nesvarbu, ar tai bus noras įveikti rudeninę depresiją, išlieti neigiamą energiją ar tiesiog pagražinti kūno linijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų