REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siaubingos, tikromis katastrofomis virsti galėjusios, tačiau laimingai pasibaigusios avarijos. Situacijos tokios, kokių nepamatysi nė šiurpiausiuose kaskadininkų triukuose. Tokių Rusijos keliuose pastaruoju metu – ne viena ir ne dvi. Maža to, visos dramos – nufilmuotos lyg ant delno.

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš tokių nelaimių įvyko už maždaug 200 km į pietvakarius nuo Maskvos. „Lada“ automobilio vairuotojas kone kaktomuša susidūrė su priešpriešiais važiavusiu vilkiku, tačiau nenukentėjo. Lengvojo automobilio vairuotojas keturių juostų kelyje nusprendė apvažiuoti dešiniąja juosta važiavusį autobusą, tačiau nesuvaldė automobilio, skersas išlėkė į priešpriešinę eismo juostą ir baisia jėga bloškėsi į vilkiką. Neįtikėtina, tačiau „Lada“ vairuotojas liko ne tik gyvas, bet ir sveikas – pats išsiropštė iš sumaitoto automobilio per priekinį stiklą.

REKLAMA

Vairuotojas, kaip matyti, net nebuvo užsisegęs saugos diržo. Teigiama, kad sužalojimų nepatyrė ir „Lada“ keleivis.

Įvykį užfiksavo ant autobuso priekinio stiklo pritaisyta vaizdo kamera. Dramatiška avarija, pavadinta „Laimingiausias pasaulio vairuotojas“, „Youtube“ tinkle jau peržiūrėta šimtus tūkstančių kartų.

Rugsėjo mėnesį interneto platybėse didžiulio populiarumo sulaukė kita kraupi, tačiau neįtikėtinai laimingai pasibaigusi vilkikų avarija taipogi Rusijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų