REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beprotišku greičiu pėsčiųjų perėjas kertančių vairuotojų jau matėme ne vieną, tačiau šios savaitės incidentas išsiskiria vaizdo šiurpumo ir jo padarinių santykiu. Galima sakyti, kad neatsakingam avarijos kaltininkui šį kartą labai pasisekė – tik stebuklo ir gero pėsčiojo fizinio pasirengimo dėka niekas rimtai nenukentėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis vaizdo įrašą YouTube.com archyvuose patalpinusio vartotojo paliktu prierašu, incidentas įvyko pirmadienį, lapkričio 5 d. Uzbekistano sostinėje Taškente. Klipe aiškiai matyti, kaip grupė automobilių sumažina greitį ir galiausiai visiškai sustoja ties pėsčiųjų perėja leisdami pirkinių krepšius nešančiam vyrui praeiti.

REKLAMA

Visgi šį kartą atsirado vienas labai skubantis vairuotojas, kuris netgi nemėgino sumažinti greičio, o agresyviai kirto į tarpą, esantį tarp dviejų ties perėja sustojusių automobilių. Priešais jį einantį pėsčiąjį jis pastebi gerokai per vėlai, todėl pastaram belieka tik šokti ant baltojo sedano kapoto gelbėjant savo kojas ir galbūt gyvybę. Kaip po vaizdo klipu komentuoja vienas iš internautų – būtent taip pėstiesiems tokiose situacijose pataria elgtis kaskadininkai.

Kaip atrodė šis pavojingas incidentas galite pažiūrėti patys:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų