REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos sporto universiteto (anksčiau – Lietuvos Kūno kultūros ir sporto akademijos) vadovybės kvietimu šioje mokymo įstaigoje lankėsi Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Klemensas Rimšelis.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikime su universiteto rektoriumi prof. habil. dr. Albertu Skurvydu bei kitais rektorato nariais buvo sutarta ieškoti glaudesnių bendradarbiavimo galimybių tarp šių dviejų įstaigų sprendžiant sporto mokslo, sporto ir sveikatą stiprinančio fizinio aktyvumo trenerių rengimo problemas tarpinstituciniu lygiu.

REKLAMA

Departamento vadovas apsilankė universiteto sporto centre, studentų asociacijoje, mokslinėse laboratorijose. Buvo diskutuojama apie universiteto sporto infrastruktūros plėtros galimybes ir poreikius.

Lietuvos kūno kultūros akademija prieš keletą savaičių buvo pervadinta į Lietuvos sporto universitetą. Lietuvos sporto universitete vykdomos sporto, kūno kultūros, sveikatą stiprinančio fizinio aktyvumo, rekreacijos ir reabilitacijos, sporto vadybos krypčių studijos, taip pat – treniravimo mokslo, sporto ir genetikos, judesių valdymo ir reabilitacijos, neįgaliųjų įgalinimo, fizinio aktyvumo epidemiologijos, sveikatos, fizinio ir socialinio ugdymo sričių, laisvalaikio vadybos, ekonomikos ir sociologijos sričių tyrimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų