REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas kalbas apie galimą Darbo partijos likvidavimą vertina kaip politikavimą, bandymą dezinformuoti žmones ir dirbtinai sukurti nereikalingą politinę įtampą šalyje.

REKLAMA
REKLAMA

Anot V. Uspaskicho, jeigu taip ir įvyktų, tai būtų precedento neturintis įvykis, bylojantis apie siekius įvesti Lietuvoje diktatūrą. „Tai jau vertinsime ne mes, o atitinkamos tarptautinės institucijos. Nesugebėjimas garbingai pralaimėti ir vykdyti rinkėjų valios rodo, koks nebrandus dar yra Lietuvos politinis elitas, kuris turi “praeiti„ elementarų paskaitų apie teisinės ir demokratinės valstybės pamatus kursą“, - sako V. Uspaskichas.

REKLAMA

Politiko nuomone, Darbo partijai nesunkiai pavyks įrodyti savo tiesą tarptautinėse institucijose ir tada ji reikalaus asmeninės politikuojančių teisėsaugos institucijų darbuotojų atsakomybės.

„Kai tarptautinės institucijos, į kurias mes jau kreipėmės, įrodys, kad Darbo partijos byla yra politinė, o teisėsaugos institucijos vykdė politinius užsakymus, mes reikalausime asmeninės šios bylos vykdytojų atsakomybės“, - sako V. Uspaskichas.

REKLAMA
REKLAMA

Darbo partijos pirmininkas pastebi, kad partija vienija 16 tūkst. žmonių, o paskutinių rinkimų rezultatai rodo, kad ją palaiko daugiau kaip 20 proc. rinkėjų, tad tokios galingos politinės jėgos sunaikinti tiesiog neįmanoma.

„Darbo partija nėra kažkoks virtualus reiškinys, egzistuojantis tik Teisingumo ministerijos registrų įrašuose. Mes turime realų žmonių palaikymą, kurie pritaria mūsų idėjoms ir nori, kad mes valdytume Lietuvą. Tai yra didžiausias mūsų turtas ir niekas jo iš mūsų neatims. Tad jeigu reikia, galėsime sukurti ir šimtą partijų bei gyvuosime tol, kol žmonės tikės mumis“, - neabejoja V. Uspaskichas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų