REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš pradžių virš 80 metų senolis kreipėsi į Skuodo naujienas aprašančios žiniasklaidos atstovus su prašymu nufotografuoti ir aprašyti jo suplanuotą „akciją“ – banke kirviu nusikirsti pirštą.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau sulaukęs neigiamo atsakymo, vyras nenukabino nosies. Jis vis tiek pasiryžo įvykdyti savo planą iki galo.

REKLAMA

Tuo tarpu žiniasklaidos atstovai apie vyriškio planus pranešė policijos pareigūnams. Pagrindo abejonėms nebuvo, todėl iš karto banko link buvo pasiųstas pareigūnų ekipažas.

Skuodo Operatyvaus valdymo grupės Vyresnysis specialistasVygintas Liaučys pasakojo, kad į pranešimą apie keistus senolio planus sureaguota žaibiškai.

„Deja, kai į banko skyrių atvyko pareigūnai, tas vyras jau buvo spėjęs nusikirsti vieną rankos pirštą. Pritrūko kelių sekundžių“, - pasakojo V. Liaučys.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos pareigūnams akciją surengęs vyras buvo žinomas, tačiau ne dėl kriminalinės praeities. Paaiškėjo, kad prieš kurį laiką jis kreipėsi į policiją su skundu, nes esą dingo tame pačiame banke laikytos santaupos.

„Pradėtas ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas, nes įtarimai nepasitvirtino. Tas žmogus turi kažkokią psichinę negalią. Todėl nuvežę kirviu susižalojusį vyrą į ligoninę prašėme, kad jo neišleistų į gatvę, o nuvežtų patikrinti jo psichinę būklę“, - pabrėžė V. Liaučys.

Žurnalistams prieš incidentą vyras tvirtino, kad jam dingo pinigai ir niekas nepadeda, todėl jis ir sugalvojo tokią „akciją“ padaryti.

Į banką atvykęs vyras niekam negrąsino. Kiti žmonės per šį nemalonų incidentą nenukentėjo. Anot pareigūnų, dėl tokio elgesio būtų galima pradėti ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. „Bet tą žmogų reikia gydyti“, - sakė V. Liaučys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų