REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena seniausių Nepriklausomybę atgavusios mūsų šalies profesinių gildijų – Lietuvos autoverslininkų asociacija (LAA) – spalio 26-ąją vykusiame visuotiniame savo narių susirinkime priėmė sprendimą atverti duris dar trims šio verslo atstovams.

REKLAMA
REKLAMA

LAA vienbalsiai pritarė bendrovės „Fakto“ autocentras, importuojančios „Nissan“ ir „Hyundai“ automobilius, prisijungimui prie bendros veiklos. Teigiamo atsakymo sulaukė ir specializuoto kėbulų remonto serviso ,,RemArtas“ šeimininkai bei automobilių dažymo ekspertai iš bendrovės „Svydis Lietuva“. LAA prezidentas Petras Ignotas pasidžiaugė, kad itin solidžią patirtį savo srityje sukaupę ir puikią reputaciją turinčios kompanijos sustiprins asociaciją bei padės efektyviau atstovauti autoverslo interesus valdžios institucijose ar rengti ekspertines rekomendacijas.

REKLAMA

Susirinkimo metu taip pat pritarta vienai formaliai rokiruotei – LAA senbuvė bendrovė „Autovytaras“ savo įgaliojimus perdavė UAB „Inchcape Motors“, kuri per keletą pastarųjų metų tapo didžiausiu naujų automobilių importuotoju Lietuvoje.

Po šių permainų ne pelno siekiančios organizacijos statusą turinčioje LAA dabar 28 nariai, atstovaujantys didžiausius pasaulyje automobilių, atsarginių detalių, eksploatacinių medžiagų gamintojus bei solidžiausias vietines automobilių techninio aptarnavimo ir remonto bendroves.

LAA susirinkime taip pat patvirtino naujus organizacijos įstatus, apsvarstė atliekų tvarkymo organizavimo ir kitus klausimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų