REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho nesibaimina, kad jo vadovaujama ekipa UEFA Čempionų lygos D grupės varžybose užims  tik antrą turnyrinės lentelės vietą. Anot J.Mourinho,  jo karjeroje yra buvę atvejų, kai jis su kitomis ekipomis grupėje užėmė antrą vietą ir paskui laimėjo Čempionų lygos turnyrą. Taip atsitiko su  „Porto bei Milano “Inter" komandomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Du kartus laimėjau Čempionų lygą su tomis komandomis,kurios grupės etape likdavo antros. Netikiu sutapimais, tiesiog konstatuoju faktą. Kai taip nutinka, imi galvoti, kad svarbiausia yra išeiti iš grupės, o ne kovoti dėl pirmos vietos. Juk vasarį viskas prasidės iš naujo. Aišku, mes kovojame dėl pirmos vietos kiekviename turnyre, tačiau kartais vadovaujamės ir šaltu protu“, - „Marca“ cituoja J.Mourinho.

REKLAMA

Madrido „Real“, likus dviems D grupėms rungtynėms, yra iškovoję 7 taškus ir užima antrą turnyro lentelės vietą.Grupėje su 8 taškais pirmauja Dortmundo „Borussia“. Keturis taškus yra iškovoję Amsterdamo „Ajax“ futbolininkai, o ketvirtoje vietoje su  dviem taškais yra „Manchester City“.

TAIP PAT SKAITYKITE:

„Real“ klubas savo aikštėje nesugebėjo atkeršyti „Borussia“ ekipai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų