REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koks naujo Seimo būsimą valdančiąją daugumą vis stabdančios prezidentės tikslas: ji dar ieško būdo atsitraukti, nori laimėti kuo daugiau laiko iki Darbo partijos teismo pabaigos, o gal siekia tiesioginio savo valdymo ir naujų rinkimų?

REKLAMA
REKLAMA

Vakar antrąkart pas šalies vadovę Dalią Grybauskaitę apsilankęs realiausias kandidatas į premjerus socialdemokratų lyderis Algirdas Butkevičius, tikėjęsis pagaliau gauti palaiminimą savo partijos, „darbiečių" ir „tvarkiečių" sąjungai, vėl išėjo tuščiomis.

REKLAMA

Prieš savaitę paskelbusi, jog valdžioje negali būti Darbo partijos, prezidentė šįkart pareiškė, kad netvirtins naujos koalicijos, nes kreipsis į Konstitucinį teismą (KT) dėl rinkimų rezultatų teisėtumo.

Tačiau nežinioje pakibę ir spėlionėse paskendę rinkimų laimėtojai vakar toliau lipdė būsimą valdžią.

Prieš vakarykštį A.Butkevičiaus ir D.Grybauskaitės susitikimą iš Prezidentūros rūmų sklido prieštaringi signalai.

REKLAMA
REKLAMA

Prezidentės komanda, viena vertus, vis dar pūtė miglą dėl to, ar ji griebsis vienos iš dar jai likusių galimybių blokuoti naujosios daugumos formavimą – kreipimosi į KT.

Mat ant šalies vadovės stalo nuo praėjusios savaitės gulėjo įvairių politinių marginalų – pirmiausia rinkimus beviltiškai pralaimėjusių tautininkų – prašymai kreiptis į KT dėl rinkimų rezultatų, rašo „Lietuvos rytas".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų