REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vilniaus miesto savivaldybės įsteigta taksi įmonė „Vilnius veža“ per dvi savo veiklos savaites jau pervežė apie 3000  vilniečių ir miesto svečių.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš savo klientų sulaukiame daug gerų atsiliepimų, ypač dėl to, kad jie važiavimo gale gauna čekį su informacija, kuriame pateikiama, kiek kilometrų keleivis nuvažiavo ir kiek už tai reikia sumokėti bei koks vairuotojas jį vežė. Pastebime, kad „Vilnius veža“ taksi paslaugomis vis dažniau naudojasi tėvai, kurie negali nuvežti savo vaikų į mokyklą, ir patiki tai mūsų įmonei. Mes taip pat jau įsigijome vaikiškas kėdutes ir saugiai galime vežti mažus vaikus“, − sakė įmonės „Vilnius veža“ vadovas Rolandas Statulevičius.

REKLAMA

Taip pat „Vilnius veža“ jau sudarinėja sutartis su įmonėmis, ypač tarptautinėmis kompanijomis, užsienio ambasadomis, viešbučiais. Bendrovė keleivius veža naujais, „Ford C-Max“ (2012 m.) automobiliais.

Vilniaus miesto savivaldybė atkreipia dėmesį, kad „Vilnius veža“ kol kas neturi savo dispečerinės ir naudojasi taksi dispečerinės paslaugomis, prie kurios prisijungę dar apie 30 individualia veikla besiverčiančių taksi vairuotojų. Todėl keleiviai, paskambinę dispečerei numeriu 1450 turėtų pasakyti, kokiu taksi nori važiuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų