REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Finansų ministerijai atstovaujantys teisininkai, Šveicarijos advokatų kontora „Lalive„ ir Lietuvos advokatų kontora „Sorainen ir partneriai“, atmetė vieno iš buvusių „Snoro“ vadovų Vladimiro Antonovo advokatų pretenziją.

REKLAMA
REKLAMA

Atsakyme į V.Antonovui atstovaujantiems teisininkams, Ukrainos advokatų kontorai „Sayenko Kharenko“, nurodoma, kad V. Antonovo pretenzijoje nurodyti teiginiai, jog Lietuvos institucijų sprendimas paskirti banko laikinąjį administratorių, nacionalizuoti banką, o vėliau paskelbti bankrotą bei pradėti jo baudžiamąjį persekiojimą yra politiškai motyvuoti ir diskriminuojantys, neturi pagrindo.

REKLAMA

Atitinkami Lietuvos banko bei Lietuvos Vyriausybės sprendimai, susiję su banko „Snoras“ veiklos apribojimo (moratoriumo) paskelbimu, banko „Snoras“ akcijų paėmimu visuomenės poreikiams bei kreipimuisi dėl bankroto bylos iškėlimo bankui „Snoras“, buvo priimti nepažeidžiant Lietuvos Respublikos teisės aktų bei Lietuvos Respublikos tarptautinių įsipareigojimų, tarp jų ir Lietuvos Respublikos Vyriausybės ir Rusijos Federacijos Vyriausybės sutarties „Dėl investicijų skatinimo ir abipusės apsaugos", pažymi Finansų ministerija.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų