REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos apygardos teismas išnagrinėjo ir baudžiamuoju įsakymu baigė baudžiamąją bylą, kurioje kaltais dėl kyšininkavimo pripažino ir piniginėmis baudomis nubaudė buvusius UAB „Transkona“ Šilutės techninių apžiūrų centro kontrolierius J. D., V. J. ir S. M.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminį tyrimą šioje baudžiamojoje byloje atlikę Specialiųjų tyrimų tarnybos Klaipėdos valdybos pareigūnai nustatė, kad kontrolieriai, būdami valstybės tarnautojams prilyginami asmenys, vykdydami įgaliojimus tiesiogiai savo naudai priėmė kyšius už tai, kad automobilių, kurių techninė būklė apžiūros metu neatitiko nustatytų reikalavimų, savininkams išduodavo dokumentus – techninės apžiūros rezultatų kortelę, liudijančius, kad autotransporto priemonės yra techniškai tvarkingos.

REKLAMA

Teismas J. D.  skyrė kontrolieriams  16 MGL (2 080 Lt) baudas.

Dar du buvę UAB „Transkona“ Šilutės techninių apžiūrų centro kontrolieriai nuo baudžiamosios atsakomybės atleisti pagal laidavimą.

Nuteistieji, nesutikdami su baudos paskyrimu, turi teisę per 14 dienų nuo baudžiamojo įsakymo nuorašo įteikimo dienos, paduoti prašymą Klaipėdos apygardos teismui, reikalaudami surengti bylos nagrinėjimą teisme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų