REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV leidiniai „The Wall Street Journal“ ir „The New York Times“ atšauks mokamą prieigą prie savo tinklalapių Jungtinių Valstijų prezidento rinkimų dieną, informuoja „The New York Magazine“.

REKLAMA
REKLAMA

„The Wall Street Journal“ tinklalapis taps nemokamas lapkričio 6 d. 17.00 val. vietos laiku. „The New York Times“ atšauks mokamą prieigą lapkričio 6 d. 18.00 val. vakaro vietos laiku. Abiem atvejais nemokama prieiga prie tinklalapių galios vieną parą.

REKLAMA

JAV prezidento rinkimai prasidėjo balsavimu Naujojo Hampšyro valstijoje, kur rinkimų apylinkės buvo atidarytos pusiaunaktį vietos laiku. Preliminariais balsų skaičiavimais, pirmosiose apylinkėse laimi dabartinis šalies prezidentas Barakas Obama (Barack Obama).

Prieš savaitę „The Wall Street Journal“ ir „The New York Times“ jau buvo atšaukę mokamą prieigą prie savo tinklalapių. Taip buvo nuspręsta dėl rytinei JAV pakrantei smogusios tropinės audros „Sendi“ („Sandy“). Kaip rašo „Adweek“, lapkričio 2 d. mokama prieiga buvo atnaujinta. „The Wall Street Journal“ paliko nemokamą prieigą tik prie medžiagos apie uraganą. „The New York Times“ iki šiol leidžia savo tinklalapio vartotojams nemokamai naudotis maždaug dešimčia publikuojamų medžiagų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų