REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos prieš penkis mėnesius Lietuvoje startavęs naujas ir inovatyvus karjeros portalas Reziumė.lt jau sulaukė nemenko populiarumo.

REKLAMA
REKLAMA

„Ir pradžioje, ir dabar puoselėjame ambicingus tikslus, daug dirbame, kad jie taptų realybe. Visgi rezultatai kol kas pranoksta net drąsiausius mūsų lūkesčius. Todėl darome išvadą, kad pateikėme savo klientams tai, ko jiems seniai reikėjo ir ko jie iki šiol neturėjo“, - sako Reziumė.lt vadovė Oksana Pčelnikova.

REKLAMA

Didžiausią dalį portalo lankytojų sudaro jauni žmonės,  į kuriuos Reziumė.lt visų pirma ir orientuojasi. Tai – išsilavinę, dirbantys, tačiau karjeros nuolat siekiantys 25-35 metų asmenys.

„Tikslinė auditorija yra ši, tačiau tai anaiptol nereiškia, kad mūsų portale sau naudingos informacijos neras vyresni ar jaunesni žmonės. Kadangi Reziumė.lt domisi vis daugiau darbdavių, natūralu, jog daugėja ir skelbimų, kuriuose siūlomas darbas gali tikti įvairaus amžiaus asmenims“, - tvirtina O. Pčelnikova.

REKLAMA
REKLAMA

Reziumė.lt vadovės žodžiais, naujojo portalo sėkmę lemia keli veiksniai. Visų pirma – stipri informacinių technologijų specialistų komanda, kuri jau sukūrė bei pristatė nemažai naujovių, dar daugiau jų žada ateityje. Taip pat – modernios bei lanksčios, tiek ieškantiems darbo, tiek darbdaviams pritaikytos paieškos, informacijos atnaujinimo, skelbimų integravimo bei kitos sistemos.

„Galų gale dar vienas ambicingas mūsų tikslas – sukurti pačią naujausią CV duomenų bazę. Tai vienas iš didžiausių siekių, link kurio eidami jau atlikome nemažai darbų. Mūsų noras paprastas: pateikti darbdaviams naujausią informaciją, o ne kelių ar net keliolikos metų senumo duomenis, kurių netrūksta kituose darbo paieškos portaluose. Tokiu būdu darbdaviai gaišta laiką ir nevisada randa tai, ko ieško. Reziumė.lt tokių dalykų nėra ir nebus“, - užtikrina O. Pčelnikova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų