REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Frakcija „Tvarka ir teisingumas“ ragina savo frakcijos narį Petrą Gražulį nutraukti bado akciją.

REKLAMA
REKLAMA

„Kviečiame Jus atsisakyti protesto akcijos ir nutraukti bado streiką. Pažadame, kad būdami valdančioje daugumoje kartu su Jumis stengsimės išgyvendinti teisėsaugoje egzistuojančias problemas, dėsime visas pastangas, siekdami grąžinti visuomenės pasitikėjimą teismais ir prokuratūra, sieksime, kad už šiurkščius teisės aktų pažeidimus atsakomybės neišvengtų nė vienas, nepriklausomai nuo to, kokiai partijai ar visuomenės grupei jis priklauso“, - pareiškė frakcijos seniūnas Valentinas Mazuronis.

REKLAMA

Reikalaudamas nutraukti šmeižto kampaniją prieš jį, Seimo narys P. Gražulis pareiškė nuo spalio 23 d. pradedantis bado akciją.

„Bado akciją tęsiu tol, kol negausiu aiškių atsakymų į visus klausimus ir tyrimo metu nebus nustatyti šmeižto kampanijos užsakovai ir vykdytojai“, - tvirtino politikas.

„Tvarkiečiai“ teigia suprantantys P. Gražulio nusivylimą prokuratūros veiksmais, atsisakius pradėti ikiteisminį tyrimą dėl šmeižto prieš jį rinkiminės kampanijos metu.

REKLAMA
REKLAMA

Pritardami kolegos pozicijai, kad juodųjų technologijų naudojimas rinkimuose diskredituoja visą rinkimų sistemą, sutikdami, kad sąžiningi ir demokratiški rinkimai yra bet kurios valstybės pagrindas, neabejodami, kad dvigubų standartų taikymas pakerta pasitikėjimą ne tik prokuratūra, bet ir teisingumo samprata apskritai, „tvarkiečiai“ antradienį paragino P. Gražulį nutraukti bado akciją.

P. Gražulis, primena ELTA, prašė išsiaiškinti, kas prisidėjo prie šmeižto kampanijos, kas užsakė, spausdino ir platino anonimines, šmeižikiškas prieš jį nukreiptas skrajutes, kas užsakė, sukūrė ir išplatino žiniasklaidai prieš jį nukreiptus šmeižikiškus klipus.

Beje, tai ne pirmas atvejis, kai P. Gražulis imasi bado akcijos. 2005 m. kovo 22 d. politikas, siekdamas KGB rezervininkų atsistatydinimo, Seime taip pat buvo pradėjęs bado akciją.

Eltos korespondentė Jadvyga Bieliavska

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų