REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brazilijoje nežinomi piktadariai pagrobė vieno iš brangiausių pasaulio futbolininkų – Sank Peterburgo „Zenit“ puolėjo ir Brazilijos rinktinės nario – Hulko jaunesniąją seserį.

REKLAMA
REKLAMA

22 metų Angelica Aparecida Vieira dingo šeimos gimtajame mieste Campina-Grandi, esančiame Brazilijos šiaurės rytuose, praneša vietinis laikraštis „Globo Esporte“ su nuoroda į karo policiją.

REKLAMA

Nusikaltimas įvykdytas pirmadienį apie 14 val. vietos laiku. Kaip teigia policija, mergina buvo pagrobta prie restorano, kur ji atvažiavo susitikti su savo draugu Helio Pereira da Silva – kito restorano, kuriame jie abu dirba, vadybininku.

Vyras papasakojo, kad ginkluoti piktadariai, grasindami pistoletu, jėga įsitempė Angelicą į mašiną, o po to dingo iš nusikaltimo vietos ir pasislėpė, sakoma „Cleuber Carlos“ tinklaraštyje.

REKLAMA
REKLAMA

Pats Helio patyrė šoką ir buvo nugabentas į ligoninę, iš kurios tą pačią dieną buvo paleistas, suteikus medicininę pagalbą. Pagrobėjų reikalavimai kol kas nežinomi, su pagrobtosios artimaisiais jie kol kas nesusisiekė.

Priminsime, kad Hulkas, neseniai perėjęs iš „Porto“ į „Zenit“ už 60 mln. eurų, praeitą penktadienį patyrė traumą žaisdamas Rusijos čempionate rungtynėse su „Rostov“ komanda ir neskrido į Briuselį žaisti su Čempionų lygos mačo su vietos „Anderlecht“, praneša RIA „Novosti“.

Kaip teigia Brazilijos žiniasklaida, Hulkas jau informuotas apie šį nusikaltimą. Angelicos draugai ir futbolininko gerbėjai per socialinius tinklus prašo bet kokios informacijos, padėsiančios surasti merginą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų