REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant 2013-iems metams Lietuvos paštas kviečia įsigyti specialių iš vaikų piešinių sukurtų kalendorių ir taip prisidėti prie paramos sergantiems vaikams. Įsigijus firminį Lietuvos pašto kalendorių, 50 centų keliaus Vaikų ligų klinikai, esančiai Kaune, paremti.

REKLAMA
REKLAMA

„Praėjusiais metais organizavome vaikų piešinių konkursą, kuris sulaukė išties didžiulio susidomėjimo. Sulaukėme daugybe vaikų piešinių, kuriuose vaizduojamas ateities paštas. Norėjome, kad šiais piešiniais pasidžiaugti galėtume ne tik mes, todėl išleidome specialių kalendorių, kurį perkant dar galima paremti ir sergančius vaikus“, – sakė Lietuvos pašto Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.

REKLAMA

Specialaus Lietuvos pašto išleisto 2013-ųjų kalendoriaus kaina – 5,50 Lt. Įsigydami kalendorių gyventojai aukoja mažiesiems ligoniukams – 50 centų nuo kiekvieno parduoto kalendoriaus keliaus Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Vaikų ligų klinikai paremti.

Lietuvos pašto kalendorius ypatingas tuo, kad jį puošia vaikų kurti piešiniai. Visus 12 metų mėnesių puošia vis kitoks vaiko piešinys. Įsigijus šį kalendorių bus galima ne tik paremti sergančius vaikus, bet ir kas mėnesį džiaugtis mažųjų kūriniais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų