REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Iki pietų šaunus metas, o vėliau turite progą ką nors naudinga sugadinti. Tai laikas, kai patiriama žala dėl per didelio atsipalaidavimo ar draugų neigiamos įtakos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Poilsio diena, kai nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų, o jei neišvengiamai teks ką nors atsakinga daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų, darykite trumpas poilsio pertraukėles. Vakarop gali pristigti atidumo ir atsargumo.

REKLAMA

Dvyniai

Labai aktyvus metas: gali pavykti daug ką nuveikti. Iki pietų verta imtis kuo svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar vadovauti kitiems. Vakare neverta pirkti vertingų daiktų.

Vėžys

Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite. Bet jei žvelgsite toliau, suvoksite, kad tai rimtas būsimos sėkmės pagrindas. Vakare galite nusivilti draugu, kaimynu, tad geriau vengti atsakingų pokalbių.

Liūtas

Įdomių naujienų, lemtingų susitikimų diena. Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją bei pasiūlymus, gautus pavakare. Atsargiau vairuokite.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Niekuo rimtu neužsiimkite – tai poilsio metas, kai verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius.

Svarstyklės

Kūrybingas metas: galite nemažai nuveikti ir sulaukti išties puikių rezultatų. Vakare pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Skorpionas

Pats darbymetis, tačiau popiet nepatartina dirbti nieko sunkaus. Svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose. Nepamirškite šiandien dažniau ilsėtis. Būkite atidūs, kad vakare nepristigtų nuoširdumo bendraujant su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pirma dienos pusė šauni susitikimams, deryboms, susitarimams, o vėliau neskubinkite įvykių. Nemėginkite nieko mėgdžioti, - svetimas pavyzdys gali tik dar labiau suklaidinti.

Ožiaragis

Nors vakare jausitės kur kas geriau, vis dėlto mažiau rizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus: gresia nuostoliai, praradimai. Vakare pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų asmenų.

Vandenis

Puiki diena, tačiau svarbiam apsisprendimui tinkamas laikas tik iki pietų. Vėliau galite nė nepastebėti, kaip jus suklaidins koks nors turintis autoritetą asmuo. Vakare venkite ginčų su tėvais.

Žuvys

Iki pietų tinkamas laikas atsakingiems darbams, rimtam pokalbiui su vadovybe, o vėliau geriau atsitraukti nuo reikalų. Svarbu nepasiduoti provokacijoms. Mažiau dalinkitės su aplinkiniais svajonėmis ir planais.

Šaltinis:www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų