REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Visiškai netikėtai LNK šokių projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko prodiuserė Jurga Anusauskienė ir šokėjas Andrius Greblikas. „Ačiū“, – tiesioginiame eteryje tepasakė sukrėsta moteris.

Visiškai netikėtai LNK šokių projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko prodiuserė Jurga Anusauskienė ir šokėjas Andrius Greblikas. „Ačiū“, – tiesioginiame eteryje tepasakė sukrėsta moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gaila, – prisipažino jos partneris Andrius. – Gal likome neįvertinti? Bet šiemet poros tokios stiprios, kad bet kurios iškritimas gali tapti staigmena“.

REKLAMA

Nors, tiesą pasakius, labiausiai projekte buvo stengtasi atsikratyti Renatos Uzialkaitės ir Vadimo Šuško. Kaip tai padaryti? Toks klausimas iškilo LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijos pirmininkei Editai Daniūtei. „Jūs visiškai netobulėjate, bet niekaip neiškrentate. Žiūrovai gailisi jūsų dėl mažų komisijos  balų. Todėl parašysiu dešimt“, – tėškė Edita Daniūtė. Po dešimt parašė visi komisijos nariai. Vidutiniškus pažymius visada gaudavusi pora po tokių netikėtų įvertinimų neteko žado ir užsitikrino dar vieną savaitę projekte.

REKLAMA
REKLAMA

Gal čia koks mokslinis chemikų triukas, apdūmęs protą komisijai? Nes būtent mokslininkus chemikus sekmadienio profesijų vakare įkūnijo Renata ir Vadimas. Aušra Štukytė su Tomu tapo kosmonautais, Katažina su Dainiumi – nindzėmis, Donatas su Rasa – statybininkais, Jurga ir Audrius – pianistais, Mantas ir Ala – režisieriumi ir aktore, Ingrida ir Ovidijus – muzikantais, Merūnas ir Ieva – bomžais, Gintarė ir Vytautas – slaptaisiais agentais.

Profesijų pasirinkimas ne visiems atnešė sėkmę. Už elgetos temos pasirinkimą Merūnas iš Giedriaus Drukteinio gavo vos keturis balus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmąsias vietas komisija skyrė Katažinai su Dainiumi ir Aušrai su Tomu, žiūrovai daugiausiai balsavo už Katažiną su Dainiumi. Balsavimas namuose labiausiai nesisekė Jurgos Anusauskienės ir Andriaus Grebliko porai, jiems komisija taip pat skyrė paskutinę vietą.

Sekmadienį baigėsi balsavimas internete, per kurį zmones.lt lankytojai į projektą galėjo sugrąžinti vieną iš iškritusių porų. Daugiau nei 60 procentų internautų panoro projekte darsyk išvysti Kristiną Navickaitę – Tiną su Tadu Rimgaila. Laidos vedėjai kreipėsi į iškritusi porą, prašydami grįžti juos ant LNK parketo. Mat iškritęs Tadas praėjusį sekmadienį su žiūrovais atsisveikino visam laikui. Ar jie sugrįš į konkursą, paaiškės kitą sekmadienį.

REKLAMA

Galutinė rezultatų lentelė:

1. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša

2. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

3. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

4. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė

5. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

6. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis

7. Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

8. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

9. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų