REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seras Alexas Fergusonas pyksta ant „Manchester United“ futbolininkų, kad jie mače su Londono „Arsenal“ nesugebėjo realizuoti susikurtų progų. Britų dienraštis „The Telegraph“ rašo, jog „raudonųjų velnių“ komandos treneris aprėkė žaidėjus už prastą žaidimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Turėjome įmušti bent penkis įvarčius, o pasiekėme tik du. Gėda. Pažiūrėkite kaip Wayne'as Rooney muša vienuolikos metrų baudinį. Jis net nepataikė į vartus! Profesionalai taip neturėtų rungtyniauti. Gerai, kad Wayne'as tai žino ir sakė, kad ateityje tokių klaidų tikisi išvengti“, - sakė Mančesterio ekipos treneris.

REKLAMA

Jam pritarė ir komandos gynėjas Rio Ferdinandas.

„Turėjome nukauti “Arsenal„, o dabar vos laimėjome. Po mačo žaidėjai iš rūbinės išeidinėjo lyg pralaimėję. Mes net nesišypsojome“, - BBC cituoja „raudonųjų velnių“ gynėją. R.Ferdinandas pabrėžė, kad iškovoti trys taškai labai svarbūs ekipai lenktynėse dėl pirmos „Premier“ lygos vietos, o žaidėjai patys padarys išvadas po šio sėkmingai pasibaigusio mačo. Ypač - W.Rooney, kurio netikslus vienuolikos metrų baudos smūgis užfiksuotas vaizdo nuorodoje.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų