REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Remiantis duomenimis, kurios publikavo kompanija „comScore“, sekanti Pasaulinio Voratinklio duomenų srautą, „Gmail“ dabar yra pačia didžiausia pasaulyje elektroninio pašto tarnyba. Anksčiau šio titulo buvo nusipelniusi "Microsoft" paslauga "Hotmail".

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio mėnesio „comScore“ ataskaita parodė, kad per nurodytą laikotarpį el. pašto tarnybą „Gmail“ aplankė 287,9 mln. unikali vartotojų iš viso pasaulio, tuo tarpu „Hotmail“ pavyko pasiekti „tik“ 286,2 mln. unikalių lankytojų. Reikia pažymėti, kad pirmiesiems lyderio permainą pavyko pastebėti portalo „GigaOm“ atstovams.

REKLAMA

Pašto tarnyba „Yahoo“, remiantis „comScore“ duomenimis, liko trečioje vietoje – jos unikalių lankytojų skaičius siekė 281,7 mln. Antra vertus,

JAV rinkoje būtent „Yahoo“ yra lyderis savo sferoje ir gali pasigirti 76,7 mln. vartotojų, tuo metu kai „Gmail“ gali pasigirti 69,1 mln., o Hotmail – 35,5 mln. naudotojų.

Šių duomenų dėka dabar „Google“ drąsiai ir užtikrintai pareikšti, kad yra el. pašto tarnybų lyderė. Anksčiau paieškos gigantas jau buvo pranešęs apie tai, tačiau rėmėsi vidiniais duomenimis, tuo tarpu jokie trečiųjų šalių šaltiniai to patvirtinti negalėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų