REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“  - žurnalisto Gedimino Stanišausko  straipsnis „Narkotikai už 5 milijardus litų“. Prieš pat Seimo rinkimus Vyriausybė kreipėsi į Stokholmo arbitražą ir reikalavo, kad Rusijos koncernas „Gazprom“ grąžintų 5 mlrd. litų permoką už dujas, tiektas Lietuvai nuo 2004 iki 2012 metų. Užuot peržiūrėjusi dujų vartojimo politiką, Vyriausybė elgiasi lyg narkomanas, reikalaujantis pigesnės dozės. Ekspertai kritikuoja Vyriausybę už kietakaktišką politiką plėtojant santykius su Rusijos dujų gigante „Gazprom“, nes Suomija, Latvija ir Estija sugebėjo rasti kompromisinių sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Mirusieji – politikų ir banditų akiratyje“. Aiškėja tamsiausios Vilniaus laidojimo verslo paslaptys. Ar garsaus Vilniaus advokato Sergejaus Novikovo nužudymo bylos nagrinėjimas atskleis laidojimo verslo atstovų ir mafijos bendradarbiavimo paveikslą? Manoma, jog buvęs ilgametis rezonansinių bylų advokatas galėjo tapti sostinės laidojimo verslą norėjusių užvaldyti banditų auka. 19 tomų byloje surašyti kaltinimai dėl šio nusikaltimo pateikti prieštaringos reputacijos sostinės verslininkui Vitalijui Gasperovičiui ir praeityje dažnam Vilniaus banditų sueigų dalyviui Jonui Dambrauskui.

REKLAMA

Gilūs Ukrainos praeities randai iki šiol neužgijo. Pareigūnų korupcija, nedarbas ir kitos problemos vis dar yra skaudi šalies kasdienybė. Galimybę paklaidžioti po gyvenimo Ukrainoje užkulisius „Balsas.lt savaitės“ skaitytojams suteikė Kijeve apsistojęs visuomenininkas ir kovotojas su vietos politine sistema Andrejus Klymčiukas. Jaunas vyras teigė kovojantis už kitokią Ukrainą. Už tokią, kurioje būtų vadovaujamasi įstatymais ir žmonės nebijotų gatvėje sutikti milicininkų. Interviu su A. Klymčiuku  - rubrikoje „Savaitės interviu“.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus „Sakalų“ krepšinio klubo žaidėjas Rolandas Matulis prisipažino, kad didžiausias autoritetas jam – Arvydas Sabonis. „Dėl jo tikriausiai ir pradėjau žaisti krepšinį“, - prisipažino sportininkas. Interviu su juo – rubrikoje „Sirgalių tribūnos“, žurnalistės Birutės Davidonytės straipsnyje „R. Matulis: man patinka kietas žaidimas“.

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – žurnalistės Elvyros Žvirblienės pokalbis su žurnaliste ir televizijos laidų vedėja Edita Mildažyte. Visada energinga Edita įsitikinusi, kad daugelis bijo būti tokie, kokie norėtų būti. Kas užaugina sparnus, kaip niekada nesirgti depresija ir kaip vaiko likimą įtakoja tėvai  - atvirame interviu „E. Mildažytė: mama išmokė negailėti savęs“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Ateities pranašai“ – paslaptingų skambučių mįslė. Pasaulyje sparčiai plinta keistas reiškinys, dažnai vadinamas vaiduokliškų skambučių epidemija. 68 proc. mobiliojo ryšio vartotojų nuolat susiduria su keistu fenomenu, kurio priežastis bando išsiaiškinti mokslininkai. Šis XXI a. fenomenas kasdien trikdo milijonus žmonių visame pasaulyje. Staiga išgirstate, kad kišenėje ar rankinėje skamba arba vibruoja mobilusis telefonas, tačiau jį išsiėmę pamatote, kad niekas jums neskambino ir nesiuntė žinutės. Kas tai? Vaiduoklių žaidimai ar moksliškai paaiškinamas reiškinys?

REKLAMA

Bendrovė „Apple“ atnaujino „iPad“ planšetinių kompiuterių šeimą ir pristatė naujausią jos narį „iPad mini“. Pažintis su juo – rubrikoje „Technologijos“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

MIlijardai litų skirti energetikai (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų