REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasak „Dailymail.co.uk“, Ryanair personalas iškvietė Ispanijos policiją, kad viena keleivė būtų išsodinta iš lėktuvo vos kelios minutės prieš pakilimą dėl to, kad turėjo netinkamos formos rankinį bagažą.

REKLAMA
REKLAMA

Internete galima pamatyti video, kaip policija išlipina moterį iš lėktuvo, pasirengusio skristi iš Valensijos oro uosto trečiadienio rytą, kuris sukėlė didžiulį pasipiktinimą. Socialinio tinklo „Twitter“ vartotojai ėmė siūlyti boikotuoti Ryanair avialinijas.

REKLAMA

Ispanijos laikraštis „ABC“ aiškina, kad keleivė sulaužė auksinę pigių avialinijų taisyklę, pagal kurią lėktuvo salone galima turėti tik mažų matmenų daiktus. Minėtoji keleivė nešėsi knygą ir ritinį, kuris netilpo į lagaminą.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip moteris prašo pareigūnų jai leisti skristi, o keleiviai siūlosi prižiūrėti jos daiktus.  Tačiau prašymai buvo atmesti ir moteris buvo išlaipinta iš lėktuvo. Video taip pat girdima, kaip moterį vedant atgal į oro uostą kiti keleiviai skanduoja: „gėda, gėda“.

REKLAMA
REKLAMA

„ABC“ praneša, kad Ryanair kaip rankinį bagažą leidžia keleiviams neštis tik vieną nedidelių matmenų daiktą/krepšį į kurį turi būti sutalpinti visi kiti daiktai arba privaloma mokėti baudą. Moteris, kuri buvo priversta palikti lėktuvą, video aiškino, kad negalėjo sumokėti nustatytos baudos, nes neveikė jos kreditinė kortelė.

Ryanair gynė savo veiksmus teigdami, kad moters elgesys trikdė laipinimo procesą, kadangi ji prasiveržė pro prie vartų dirbusius įmonės atstovus neparodydama nei savo ID, nei lėktuvo bilieto.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų