REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“  - žurnalisto Tomo Čyvo  straipsnis „Lukašenka su sijonu“. Portalui ekspertai.eu paviešinus Seimo pirmininkės I. Degutienės kabinete prieš pusmetį vykusio pokalbio, kurio metu parlamento vadovė nelabai rinkdama žodžius plūdo šalies vadovę D. Grybauskaitę ir aiškino, kad yra sekama, įrašą, kilo eilinis skandalas. Seimo pirmininkės Irenos Degutienės „mieli epitetai“ prezidentės Dalios Grybauskaitės atžvilgiu gali turėti ilgalaikių politinių padarinių ir atspindi politinį klimatą šalyje. Seimo vadovė ir prezidentė užsisiuvo burnas ir šio įrašo nekomentuoja, o iš daugumos politinių lūpų – tiek valdžios, tiek opozicijos – pirmiausia pasipylė mėginimai nusukti kalbą į šoną. Keliami klausimai, kaip kažkas drįso įrašyti pokalbį, kaip ir kas nutekino informaciją, kaip tai užkardyti ir ką nubausti. Kai kurie politologai taip pat pratrūko moralizuoti – girdi, negalima viešinti „miegamojo pokalbių“. Nuo kada I. Degutienės darbo kabinetas Seime yra jos miegamasis?

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Lietuvių tarp FTB ieškomiausių asmenų nėra“. Lietuvoje skelbiamas ieškomiausių asmenų sąrašas kelia nemažai abejonių net teisėtvarkos pareigūnams. Stebina, kad jame labai retai pasitaiko pokyčių. Jau daugiau kaip 50 metų FTB agentų pateikiamas ieškomiausių nusikaltėlių sąrašas kaskart stebina netikėtomis staigmenomis. Pastaruoju metu paskelbtame FTB sąraše – pedofilų, kalėjimo bėglių, šaltakraujų žudikų, finansų machinatorių, už kurių galvas visame pasaulyje aukščiausiai vertinamos teisėsaugos struktūros atstovai žada nuo 100 tūkst. iki milijonų JAV dolerių premijas, pavardės.  „Balsas.lt savaitė“ pristato Federalinio tyrimų biuro skelbiamą ieškomiausių pasaulyje nusikaltėlių sąrašą. Paieškos specialistai neatmeta, kad tokiame sąraše minimi asmenys gali slapstytis ir Lietuvoje.

REKLAMA

„Automanijos“ rubrikoje – pažintis su naujuoju „Viper“ modeliu. Nedaug trūko, kad legenda tapusio amerikietiško automobilio trečioji karta nebūtų pratęsusi „Viper“ giminės. „Autocar“ žurnalistai išbandė naujausią „Viper“ modelį.

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ – žurnalistės Evelinos Žičkevičiūtės straipsnis „Į gimnastikos olimpą – per mėsmalę“. Lietuvos meninės gimnastikos atstovės praėjusio šimtmečio devintajame dešimtmetyje buvo vienos geriausių tuometinėje SSSR rinktinėje. Specialiai „Balsas.lt savaitei“ jos atskleidžia, kokį fizinį ir psichologinį smurtą kentė.

REKLAMA
REKLAMA

„Spindinčiame gyvenime“ muzikologas, knygų autorius, televizijos laidų vedėjas Viktoras Gerulaitis – ironiškai apie kūrybą, meną, politiką. Pokalbis su juo – žurnalistės Elvyros Žvirblienės straipsnyje „Stebuklų pilna Lietuva“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Viršelis (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų