REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragiai neturėtų tikėti gandais. Visą informaciją, kurią gausite kitą savaitę, reikia kruopščiai tikrinti. Tik po to priimkite vienus ar kitus sprendimus. Savo planų verčiau neatskleiskite, tada atsiras puiki galimybė papildomai užsidirbti arba užimti aukštesnį postą.

Ožiaragiai neturėtų tikėti gandais. Visą informaciją, kurią gausite kitą savaitę, reikia kruopščiai tikrinti. Tik po to priimkite vienus ar kitus sprendimus. Savo planų verčiau neatskleiskite, tada atsiras puiki galimybė papildomai užsidirbti arba užimti aukštesnį postą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandeniai kitą savaitę neturėtų tikėtis kieno nors paramos, nors jos gali prireikti sprendžiant profesinius klausimus. Pasistenkite nesiimti nežinomų darbų ir rizikingų projektų, kad nereikėtų prašyti pagalbos, kurią suteikti dėl vienų ar kitų priežasčių bus atsisakyta. Nekonfliktuokite su aplinkiniais.

REKLAMA

Žuvims kitą savaitę rekomenduojama nesiaiškinti santykių ir nesikivirčyti su aplinkiniais žmonėmis. Kitaip jums nepavyks įgyvendinti savo idėjų ir planų, susijusių su karjera ir darbo užmokesčiu. Verslo srityje būkite atsargūs, kad nepadarytumėte apmaudžių klaidų.

Avinų laukia materialiniu požiūriu labai palanki savaitė. Didelė tikimybė, kad gausite giminių finansinę pagalbą arba dovaną. Ateinančiomis dienomis taip pat galite papildomai užsidirbti, tik nepražiopsokite šanso. Kontroliuokite savo emocijas, kitaip jūsų bloga nuotaika gali išprovokuoti konfliktą.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiai turi stebėti savo elgesį. Nesantūrumas ir ūmumas gali jums pakenkti ir pakirsti pasitikėjimo ir savitarpio supratimo santykius su partneriais. Kad šitaip nenutiktų, reikėtų atidėti vėlesniam laikotarpiui visus susitikimus ir derybas. Seksis tvarkyti buitinius reikalus.

Dvyniai tarnyboje neturėtų mėginti užkrauti savo darbą kolegoms. Tai ne tik sudarytų jums nereikalingų problemų, bet ir sumenkintų jūsų įvaizdį aplinkinių akyse. Jei norite sėkmingai tvarkyti reikalus, tai pasikliaukite tik savo jėgomis. Susilaikykite nuo neapgalvotų žingsnių ir nespręskite klausimų iš jėgos pozicijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžiams ateinanti savaitė suteiks neįkainojamos patirties ir išminties, kurios pravers tiek sprendžiant profesinius klausimus, tiek sureguliuojant prieštaringas situacijas meilės fronte. Darbe viskas klojasi daugmaž sėkmingai, yra galimybių pakelti savo autoritetą.

Liūtams kitą savaitę pavyks išpešti naudos iš susiklosčiusių aplinkybių. Veikite atkakliai, ir jūs išspręsite visus klausimus: net jei pastangos bus minimalios, jūs galite palypėti karjeros laiptais. Tik paprašykite reikalingų žmonių paramos. Derinkite su jais savo idėjas ir norus, tada gausite visa, ko jums reikia.

REKLAMA

Mergelėms seksis siekti materialinių gėrybių arba kopti į naujas profesines aukštumas. Nauji laimėjimai pažadins vidines jėgas, ir tada jums bus nesunku išspręsti net ir sudėtingiausius uždavinius. Jeigu savo energiją skirsite darbui, tai neabejotinai pasieksite įspūdingų rezultatų.

Svarstyklėms prasideda laikotarpis, tinkamas aktyviai veiklai įvairiose srityse - tiek moksle, tiek darbe. Galite nusiteikti palankioms karjeros permainoms, užimsite naujas, perspektyvesnes pozicijas. Visur kur galite tikėtis artimųjų ir aplinkinių paramos. Jūsų sąžiningas darbas neliks nepastebėtas vadovybės.

REKLAMA

Skorpionams rekomenduojama neskubėti teikti pasiūlymų verslo srityje, kadangi juos dar reikia tobulinti, o štai partnerių idėjoms galite drąsiai pritarti - čia nauda jums garantuota. Kitą savaitę galite palypėti karjeros laiptais, jeigu veiksite atkakliai ir ryžtingai.

Šauliai turės galimybę išspręsti visus klausimus, susijusius su profesine veikla. Jūsų optimizmas ir atkaklumas padės pasiekti visus užsibrėžtus tikslus. Darbe visi nesutarimai, jei tokių pasitaiko, bus sureguliuoti, santykiai kolektyve pagerės. Šeimoje taip pat įsiviešpataus visiška harmonija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų