REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Šiandieną stropiai darbuositės, stengdamasis įtikti klientams ir darbdaviui. Bus nesunku atkreipti į save aplinkinių dėmesį ir įrodyti, ko esate vertas. Palanku administruoti, organizuoti. Įmanoma ir aistringa meilės intriga.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Visą dieną aktyviai bendrausite. Tikėtini naudingi susitikimai, intriguojami pasiūlymai iš pažįstamo asmens ar draugų. Sėkmė laukia, jeigu jūsų veikla susijusi su užsieniu, mokslu, kultūra.

REKLAMA

Dvyniai

Visą dieną būsite užsisvajojęs, išsiblaškęs. Reikalai judės lėtai, su pauzėmis, tačiau nuojauta kuždės, kad tyloje bręsta rimti sprendimai ar atradimai. Gali užplūsti meninis įkvėpimas, noras medituoti, užsiimti joga.

Vėžys

Būsite emocionalus, jausmingas. Atsiras naujų troškimų bei vilčių. Per pokalbius gautą reikšmingą informaciją sugebėsite tuoj pat pritaikyti, panaudoti ją savo gyvenimo aktualijose. Turbūt kils noras paišlaidauti nedidelėms pramogoms.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien jausitės gana komfortiškai ir be įtampos tvarkysite numatytus reikalus. Panašu, kad neapvils atlikto darbo rezultatai. Šiek tiek papilnės jūsų piniginė, o komercinis sandoris pasirodys naudingas.

Mergelė

Ši diena pasižymės draugiška atmosfera, noru bendrauti, flirtuoti, dalintis mintimis ir viltimis. Mokėsite įkalbėti reikalingus žmones, kad palaikytų, paremtų jūsų sumanymus. Galite leistis į trumpą kelionę, viešnagę.

Svarstyklės

Ši diena bus gana rami. Daug dėmesio skirsite savo vidiniam pasauliui, prisiminimams. Kartu su artimaisiais galite aptarti bendrus šeimos reikalus, o gal ir verslo ar bendro laisvalaikio planus. Tai neliks tuščiomis kalbomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gerai seksis bet kokia veikla, o ypač kūrybinis ir pedagoginis darbas. Domins pramogos, renginiai, pasimatymai. Išties pats metas labiau atskleisti kūrybiškąją ir romantiškąją savo asmenybės pusę. Galite įsigyti trokštamą daiktą.

Šaulys

Diena bus darbinga ir pralėks kaip viesulas. Turėsite galimybių pasireikšti darbe. Jei darbdavys turėjo abejonių dėl jūsų patikimumo, sugebėjimo adaptuotis, atlikti užduotis, jos bus išsklaidytos. Rūpinkitės sveikata, išvaizda.

Ožiaragis

Diena bus labai turininga ir produktyvi, jei tikslų siekti jums padeda patikimi ir kompetentingi žmones. Tam tikra prasme juos patikrinsite. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jei išsiruošite į pramoginį renginį, pasimatymą.

REKLAMA

Vandenis

Pajusite stiprų permainų troškulį, vilios nauji erotiniai potyriai. Galimos kalbos apie investicijas, bendrus verslo projektus. Neatsisakykite naujų galimybių, net jei tai šiek tiek kainuos. Tačiau viską planuokite racionaliai, apskaičiuodamas į priekį.

Žuvys

Šiandien galite drąsiai imtis svarbių reikalų, juos aptarti su profesionalais, žinovais ar juristais. Seksis siekti teisingumo bei demonstruoti intelektinius, oratoriaus, mokytojo sugebėjimus, jei jų bent kiek turite.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų